Saturday, 10 July 2010

Pentupalluroita, tytön tylleröitä

Kävin tänään ystävälläni, jonka lapinporokoira sai reilut viisi viikkoa sitten tyttöpennut, Villan ja Lávvin. Viimeksi kun näin tytöt, ne olivat vielä ruttukuonoisia pallonaamoja, joiden silmät olivat tiukasti ummessa.
VAROITUS: SAATTAA AIHEUTTAA HELLYYSKOHTAUKSIA JA KOIRANPENTUKUUMETTA

Jipii iskä tuli kotiin! Jukka tuli traktorilla kesken heinätöiden katsomaan pikkuisia tyttöjä, jotka juoksevat hännät suorina vastaan.

Ja sitten me leikitään


Ja painitaan äidin kaa


Ylpeä äiti Vanni

Lávvi väsähti

Ihan täysin

Villa: Minuakin väsyttää

Kups

15 comments :

 1. Vanni on kaunis koira ja pentuset aivan hurmaavia!

  ReplyDelete
 2. Pus, pus, pus, ihania pikkukuonoja!

  ReplyDelete
 3. Jos vielä saavat äitinsä luonteen, tulevat olemaan loistokoiria:)

  ReplyDelete
 4. Niin suloisia kaikki , äiti kuin pennut myös!
  Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 5. Ihania ovat tosiaan. Brita; Villa on ärhäkämpi johtajasielu ja kova leikkimään, Lávvi joka jää Jukalle, ihan sylikoira ja eniten kiinnostunut ihmisten kanssa olemisesta, ei niinkään äidin houkuttelemisesta leikkiin kuten Villa. Mutta kun leikki on meneillään niin pitäähän siihen osallistua :-)
  Noihin kuviin pitäisi vielä saada tuoksu: hurmaava pentutuoksu, ja tunto: pehmeääkin pehmeämpi pentuturkki, pehmeä ja pyöreä olemus sekä se, että kun Lávvin ottaa syliin, niin saa naaman täydeltä kosteaa pussailua. Ja vielä pienten naskalihampaiden otetta varpaissa, käsissä, hameenhelmassa ja korvassa!

  ReplyDelete
 6. Pennut ovat ihania, kun ne kesken touhuamisen ja leikin ottavat yhtäkkiä torkut niillä sijoillaan. :)

  ReplyDelete
 7. Niin ovat, niin hellyyttäviä!

  ReplyDelete
 8. Onpa ne kasvaneet. Terveiset sukulaisilta: Piparilta, joka on sukua pennuille sekä Vannin että iskän Jupin puolelta sekä Ahkulta, joka on Vannin serkku eli isät on veljeksiä js emän puolelta Vannin pentujen täti. Ahkulla itsellään on täällä vajaat kaksiviikkoiset pennut, joiden silmät ovat juuri auenneet. Ja erityisterveiset Silva isomummilta, joka on pentujen isänemänemä. Ihania koiria kaikki niikuin Vanni, mutta kuitenkin jokainen oma persoonansa.

  ReplyDelete
 9. Joo katsoin sinun sivuillasi Ahkun ja pentujen kuvia, ihania nekin! Vannin tytöt on tosiaan jo vantteria pikku naisia, terkut vaan sukulaisille! Silvan näköä on varmaan Lávvissa?

  ReplyDelete
 10. Noi hännät! Ja kaikki muukin. Onneksi Cisu ei anna ottaa meille koiraa, niin voi katsella näitä aivan tyynin mielin. Ihastuttavia palleroita!

  ReplyDelete
 11. Ei tämmösiä kuvia sais lainkaan näyttää.. ;)

  ReplyDelete
 12. Lavvin väritys on samanlainen kuin Silvalla ja vaikuttaa myös vankalta eli voipi tulla Silvan näköinen.

  ReplyDelete
 13. Joo Jenni ja Tina noi hännät ja kaikki muukin! Voihan söpöys.
  Kirsti; joka tapauksessa nuo ovat varmasti maailman hienoimmat lapinporokoirapennut ikinä ;-)

  ReplyDelete
 14. Siis niin suloisia otuksia että...kyllä koiranpennut on niiiiin maailman ihanimipia, niitä on niin mukava nujuuttaa ja haistella.<3

  ReplyDelete
 15. Koiran, kissan- ja kaikki muutkin pennut ovat niiin ihania, pehmoisia, hyvätuoksuisia! Tämä onkin hyvä hetki propagandaan. Pennut ovat ihania, ja niitä on ihana ottaa, mutta niitä ei saa jättää heitteille. En jaksa ymmärtää miten joku voi ottaa eläimen pennun ja rakastaa sitä ja sitten yhtäkkiä lakata rakastamasta ja jättää oman onnensa nojaan kokemaan kitulias nälkä- ja paleltumiskuolema. Vaikka voisi sanoa kuin entinen pappi: täällä oleville minun on turha saarnata, pitäisi puhua heille jotka eivät ole paikalla... Mutta ehkä joku tätä blogia lukeva eläinrakas voi vaikuttaa siihen että jotakuta eläintä ei hylätä, se olisi hieno asia.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!