Tuesday, 1 March 2011

Musta hippi

Päätin ryhtyä terveelliseksi ja ostin porkkanamehua. Lasin jo tyhjennyttyä Musti tuli viereeni pöydälle, nuuhki lasia, kastoi tassun lasin pohjalle ja nuoli tassun. Hyvää, se tuumasi, ja teki saman uudestaan. Kaadoin siis Mustille oman porkkanamehuannoksen pieneen kippoon.

Isoveli on seonnut, tuumaa Ransu.

Terveellisen välipalan jälkeen porkkanapantteri siirtyi nauttimaan auringon voimauttavista säteistä.

Yeah, Kalifornian auringon alla on hyvä olla.

15 comments :

 1. Voi hyvä tavaton! Ehkä Ransu on kuullut, että porkkanoiden nauttiminen auttaa ruskettumisessa?

  ReplyDelete
 2. Wow... Pitäiskö mun kokeilla, mitä Verneri tuumaa esim. tyrnimehusta :)

  ReplyDelete
 3. Meidän Miiru-kissavainaa oli kova syömään tuoretta kurkkua. Se pisteli sitä pala toisensa jälkeen. Ne on sellaisia ihmeolentoja!

  ReplyDelete
 4. Ehkä Mustin vakuuttava rusketus onkin peräisin porkkanoista!
  Lapsuudenystäväni perheen kissa Hessu oli myös hulluna kurkkuun. Se meinasi puraista sormetkin, kun sille tarjoili kurkkua!

  ReplyDelete
 5. Meilläkin on kurkulle perso kissa, huomattiin kun ihmeteltiin mihin häviää nahistuneetkin kurkut pöydästä. Porkkana ei ole vielä maistunut, tosin mehua en ole edes kokeillut kun se on vaan niin pahaa :)))

  ReplyDelete
 6. Taloudessa voi silti olla joku, jonka mielestä se on tosi hyvää :-D

  ReplyDelete
 7. No jopas! Aika terveelliset on välipalat.
  Edellisen postauksen lampaat on ihan ylisöpöjä.

  ReplyDelete
 8. Meillä myös oli ennen kaksi kisua, jotka fanittivat kurkkua. Lisäksi toiselle maistui tomaatti ja toiselle paprika. Mutta erikoisin intohimo toisella oli raa'at perunankuoret! Aina perunoita kuoriessa löytyi keittiön lavuaarista perunankuorten seasta yksi karvainen rouskuttaja :)

  ReplyDelete
 9. Vimmatun komea Musti!

  Mustikin aikonee osallistua kolmiläikkään, tulevaan auringonoton olympialajiin kissoille. Unna ja Musti taitavat siis toistaiseksi muodostaa Suomen edustusjoukkueen.

  Lyyti-täti vaatii aina siipaleen tuorekurkkua, minkä lisäksi myös ketsuppi ja marjakiisseli ovat superhyviä, jos niistä voi hieman salaa syödä ihmislautaselta.

  ReplyDelete
 10. Musti on ehkä päättänyt hoikistua uimahousukuntoon kesäksi? Kolmiläikkäkisan innokas osallistuja ilmoittautuu!

  Tässähän paljastuvat kaikkien kissojen salaiset paheet! :-D Paprikaa, ketsuppia, perunankuoria... mitä vielä?

  ReplyDelete
 11. Meidän ihmisversio Mustista tykkää porkkanan mausta, kylläkin ihan sellaisenaan tai raasteena. Mehua en ole kokeillutkaan. Ehkä siksi, etten itse ole sen fani...

  Huoh, kyllä Musti osaa sitten olla KISSA.

  ReplyDelete
 12. Ihmisversio Mustista :-)
  Minun mielestä Eden-porkkanamehu on HYVÄÄ. (Ja Mustin). Olemme molemmat varmaan kesän koittaessa terveen päivettyneitä ja hoikkia. Niin, siis olisin jos korvaisin tuolla mehulla juustokeksit iltaisin ;-) Ehkä voisimme harrastaa Mustin kanssa yhdessä myös joogaa.

  ReplyDelete
 13. Ihania kissakavereita! Edesmennyt Juise-kissani rakasti porkkanankuoria, tuli sekopäisenä pyörimään kinttuihin kun porkkanankuorinta oli menossa=) Nykyinen vasta puolivuotias Hippunen ei ole vielä osoittanut moisia intohimoja kuin koiran silmien nuolemiseen. Perunankuoriminen on mukavaa puuhaa ja sitä pitää seurata tarkasti vierestä, mutta maku ei ilmeisesti ole innostanut, kuoria vain pyydeystellään ja levitetään pitkin kotia.

  ReplyDelete
 14. Edesmennyt Niilo-neitimme loikki aina miukuen paikalle, kun kuorin porkkanoita. Joskus annoin sen nuolla kuorittua porkkanaa, mehua tai raastetta en tajunnut tarjota.
  Outoja ovat kissojen makunystyröiden tiet!

  ReplyDelete
 15. Johan on mielenkiintoista! En tiennytkään, että porkkana on näin monen kissan mieleen.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!