Thursday, 10 March 2011

Uusia tuulia

Saarella tuulee niin, että pieni kissa meinaa lähteä lentoon!

It's oh so windy!

En mä tulekaan sun mukaan.

I'm not coming with you.

Äkkiä sisälle!

Sisällä on pienen kissan hyvä olla. Tänne onkin saapunut mielenkiintoinen paketti...

Paketissa tuli uusia suomalaisia Avainlippu -merkin saaneita Paperi-silppurin postikortteja! Niissä on tunnelmallisia kuvia ja osassa on runo. Kuvasin niitä navetan hirsistä ulkoseinää vasten, joka oli haasteellista tuulen kanssa – piti olla nopea liipaisinsormi sillä hetkellä, kun kortit olivat oikeinpäin.
Kuvassa Hiihtoretki ja Eräkaveri. Kortit ovat nyt Elsan lempituoli -kaupassa. Aurinkoista päivää kaikille!

29 comments :

 1. Urhea tuulispää-Ransu! Ja ihanan tunnelmallisen näköisiä postikortteja!

  ReplyDelete
 2. Ransu ei ihan hirveän urhea tuulispää ollut, kun kääntyi 20 metrin päässä kotiovelta takaisin. Se yritti tulla kuvausassistentiksi. Kieltämättä navetan seinälle päästäkseen piti ylittää oja, josta en ollut ihan varma missä se on ja humpsahdin hankeen puolireiteen. Ransu varmaan katsoi siinä vaiheessa paremmaksi palata hellan ääreen.

  ReplyDelete
 3. On ainakin tuulishännänpää selvästi! :) Ransu ei ehkä ymmärrä, miksi ihmisen pitää taiteellisen vaikutelman aikaansaamiseksi rämpiä ojassa pahvinpaloja roikottaen.

  ReplyDelete
 4. :-D No ei varmaan ymmärrä! Kun voisi olla hellan ääressä esim. käristämässä muikkuja.

  ReplyDelete
 5. Hui, menipäs sun turkki ihan sekas! Äkkiä sisälle!

  ReplyDelete
 6. *Phuhh*
  Yritän unohtaa pahat kokemukset
  t. RANSU, sängyssä

  ReplyDelete
 7. No hyvä, ettei koko komea turkki lähtenyt tuulen mukaan!
  Tuli turkki kuitenkin hyvin tuuletettua, jos olisi vaikka joku pölyhiukkanen eksynyt tuuheaan häntään...
  Nyt vaan loppupäiväksi vällyjen alle, niin ehkä tuonkin kauhukokemuksen saa pois mielestään,
  herkullinen lohturuoka kauniisti tarjoiltuna voisi myös edesauttaa unohtamista ;))

  ReplyDelete
 8. Onpas Ransu maalauksellinen, aivan kuin pastelliväreillä tehty!

  Kiitos kun etsit sitä kuittia, pitää etsiä kangasta ja hinta kunhan tulee käytä isolla kirkolla :)

  ReplyDelete
 9. Niin, ei vaivaa mihin ei tonnikalapurkin avaaminen auttaisi ;-)
  S; isolla kirkolla... minä ostin kangasta Menitan myymälästä Espoon Soukassa. Heillähän on myös kauppa Helsingissä Korkeavuorenkadulla, mutta en tiedä, myydäänkö siellä kankaita.

  ReplyDelete
 10. Voi Ransu raukkaa, ei ole saarella helppoa pienellä kisulla... IHANIA kuvia, niin kuin aina! Ollaan ikuisia vaneja! Siis minä ja T.

  ReplyDelete
 11. Siinä saa pienen kissan pöksyt tuuletuksen :)

  ReplyDelete
 12. "My hair!" Ranskis näyttää ekassa kuvassa just siltä ettei voi olla ulkona kun menee fleda huonosti... (Mä tunnista ton ilmeen kun itse joskus kerran elämässään tekee jonkun kampauksen, niin sinä päivänä tulee ja lujaa.)

  ReplyDelete
 13. Kissa ei voi mennä ulos koiranilmalla. MOT.

  Onpa kauniita postikortteja. Ihan kuin postikortteja ;-D

  Mahtavaa, että joku muukin astuu pihallaan puolireiteen ulottuvaan... johonkin. Meidänkin pihalla on etupihan puolella tasan yksi kohta, jossa voi kävellä, koska siitä on lykitty kolalla lunta kohti jättiläislumikasaa. Mutta auta armias, jos astut siitä kolanlevyiseltä kaistaleelta harhaan. HUMPS!

  ReplyDelete
 14. Täälläkin tuuli kauheasti ja meillä oli vielä talviliikuntapäivä. Nyt vasta alkaa lämmetä! Ihanasti tuuli ottaa Ransun häntään. kyllä hän on mielestäni aika urhea :)

  ReplyDelete
 15. Sinulla on muhkun mahkun ihku-ihanat kissat. Edesmennyt Stellasi näyttäisi olleen samaa värimaaimaa kuin meidän kissamme Ruska (vajaat 11 kk).

  ReplyDelete
 16. Ihan järkyttävä myrskytuuli eilen! Tänään ei oo täällä ainakaan enää tuullu. Herkullisia kortteja, pitäiskös tilata muutama...

  ReplyDelete
 17. Täällä tuulee kyllä vielä tänäänkin hurjasti, tuon blogini sivussa olevan mittarin mukaan 24 km/h, mutta minusta tuntuu ennemminkin 24 m/s!
  "My hair!" Todellakin, ja "My pants!" :-D
  Pihallani on aika montakin humpsahdusansaa, sillä ojia on runsaastikin. Niitä ei nyt näe lumen alla: "se menee suunnilleen täs..."
  Kissat ovat todella muhkun mahkun ihanat, ihanasti sanottu :-) Stella oli ruskeatabby hienostunein valkoisin sukin, kaulurein ja vatsoin <3

  ReplyDelete
 18. Huh, mikä tuuli! Hyvä, ettei napannut koko Ransua ja antanut ilmalentoa!

  ReplyDelete
 19. Mahti pökät Ransulla :)

  Aiemmin näyttämäsi sieniretkellä kuvat olivat hirmu hienoja.

  Pysykää nyt sisällä ettei puhuri vie!

  t.Leena ja Pojat

  ReplyDelete
 20. Noilla untuvilla Ransu saattaisi tietysti lentää ihan ilmavastikin ;-)
  Kissa ulkona luonnossa on jotenkin niin ihana tarkkailtava ja kuvattava <3
  Nyt olemme sisällä visusti! Ransu mielestä kevään tuloon asti!

  ReplyDelete
 21. Ruska on kilpikonnaruskeatabby ilman valkeita sukkia. Siis ruskeatabby, jossa on punaisia läiskähdyksiä seassa. Todella aika samantyyppinen kuin tuo Stellasi. Mussa kissat herättävät isoja tunteita, kun aikaisemmin oli Sohvi, Keiju, Kesäheinä, Olivia ja Attila. Nyt ne ovat kaikki muistoja vaan ja valokuvia ja joitain muita jälkiä. Niiden lisäksi lapsuudenkodissani oli Mikki, Miku, Arvo sekä Alina ja Jaska myöhemmin, kun en enää asunut kotona.

  ReplyDelete
 22. Kissat ovat ihania! En minäkään tiedä, miten voisi olla ilman kissakaveria. Kävin ihailemassa Ruskaa, todella kaunis, ja kaunis nimi. Stellassa ei tainnut olla kilpikonnaa, vaan ihan perustabby, eikä rotukissa, vaan hieno maatiainen, jossa oli kuulemma hitunen norjalaista metsäkissaa. Ransu on norjalainen metsä- eikun seurakissa :-)

  ReplyDelete
 23. Tuulee niin, että turkki suoristuu! Ihania kuvia ja kortteja myös! Hokasin, että ne hajuherneet olikin ystäväsi. Olisi niin passannut teillekin, että luulin väärin. :)

  ReplyDelete
 24. Ai niin, ne ihanat hajuhernekuvat! Juu, ensi kesänä niitä on minullakin, tosin vain valkoisena. Eikä navettani ole ensinkään noin hieno kuin mitä heidän pihallaan taustalla näkyy.
  Nyt täällä puuskainen tuuli piiskaa räntää ikkunaan. Hurja keli! Onneksi on seinät, ja lämmin talo, huh! Laitan kohta tulen rätisemään porinmattiin.

  ReplyDelete
 25. Kevät, oi kevät, missä viivyt?!

  ReplyDelete
 26. Hui... Mua kyllä täristää, jos tuulee yhtään! Toisaalta, jos ei ois ollu niin kylmä viima, oisit voinu pompata tuulen vietäväks ja lentää tänne käymään. Menyyssä ois tänään hirvensydäntä kahdelle, mut joudun sit vissiin syömään kaiken ite ja vaan kuvittelemaan illallisseuraani.

  Terkuin Unna Tuutikki

  ReplyDelete
 27. Voi ei! Nyt just ei tuule, mutta taivaalta sataa märkiä rättejä, ei sinne voi mennä ollenkaan! Mitämäteen!!??
  Pidä kynttilät palamassa, mä yritän keksiä jotain.
  Vaikka, mä en oo syön hirvensydäntä, peuran mulle on tarjottu mutta en syöny. Ehkä ens kerralla mamma tajuaa valmistaa sen piiraaksi, lihapulliksi tai jotain.
  RANSU

  ReplyDelete
 28. Hurjannäköisiä tuulenpuuskia, on tosiaan kissa lähdössä lentoon... ;)

  ReplyDelete
 29. Tuuli on kissan mielestä inhottavaa, onkohan se siksi, kun ei pysty kuulemaan/haistamaan/liikkumaan niin hyvin; on turvaton olo. En tiedä, mutta Ransulle tuli tosi kiire sisälle! :-D

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!