Friday, 11 March 2011

Rakas koti

Musti loves his home!

Mustin rakkaus omaan kotiin näkyy kissan olemuksessa ja käytöksessä, kun ollaan sen mielestä oikeassa Kodissa. Vaikka Musti on sopeutuva ja osaa olla monissa paikoissa – etsii vain ruokakupin ja vessan ja on sitten kotonaan – on sen ilme valpas ja liikkuminen erilaista täällä saaressa.
Tämä pohjoispuoli rintamamiestalostani on muuten vielä niissä väreissä missä koko talo oli kun sen ostin, pikkuhiljaa maalausurakka etenee niin, että talosta tulee vaaleankeltainen, karmeista ja nurkista valkoiset, ja sokkelista beige.

Mun pylväs...

Aahhh...

*pusku* Oma rakas talo!

Kävely kaidetta pitkin seuraavalle tolpalle.
*pusku!*

Olen iisääntä, olen iisääntä, olen tän talon iisääntä...

*pusku!*

29 comments :

 1. Isännän elkeet, selvästikin ;)
  Muuten, juuri tuosta syystä meilläkin käsiteltiin terassin tolpat ruskealla puunsuoja-aineella, eikä maalattu valkoisella öljymaalilla. Meillä kun noita isäntiä ja emäntiä on sen verran runsaasti, että siinä ruskeassa kyllästetyssä tolpassa eivät heidän puumerkkinsä erotu ihan niin selvästi ;))

  ReplyDelete
 2. Mikä isäntä. Eleistä päätellen oikea suurtalollinen. :) Oi Mustin onnea, oma koti ja kevät (no melkein ainakin), mahtavaa!

  ReplyDelete
 3. Ihanat nuo puskut. Meillä nuo puskut ja muut "hellyyden" osoitukset tapahtuu sisätiloissa ja sen kyllä huomaa ovensuiden tapeteissa,,,,

  ReplyDelete
 4. Ihana isäntä:)koti on siellä,missä pusku- ja raapimistolppa:)

  ReplyDelete
 5. Hyväntuulen tuoja! voi melkein kuulla myös hyrräyksen..hrrrhrrr..mun kotiiii..kotii..lalallaaaa...;)

  Ihanaa viikonloppua teille saareen.
  Toivon auringonpaistetta ja paaaaljon mukavia juttuja.

  ReplyDelete
 6. Hyrisevän mukavaa viikonloppua kaikille! Nyt täällä räntäsade hellitti, josko se oli sitten tässä ja tulisi taas aurinko.

  ReplyDelete
 7. Oi voi. Kyllä nyt ihan sydän pakahtuu kun näkee Isännän nauttivan kotoilusta <3 !

  ReplyDelete
 8. Kyllä näistä kuvista tulee selväksi, kuka tämän talon omistaa ;-)

  ReplyDelete
 9. Isäntä tiluksillaan :))
  Ihania kortteja tuossa alempana!

  ReplyDelete
 10. Eikös ole ihania kortteja! Tunnelmallisia, kauniita, kotimaisia, laadukkaita... voiko enempää toivoa.

  ReplyDelete
 11. Iiiisäntä, isääntää, talon isäntäää on kotiuros - niinkuin täälläkin. Tällä hetkellä nuorison keskuudessa velloo epäselvyys isännyydestä, vaikka ihan selvästi se olen tässä huushollissa MINÄ! Mustille isäntäterkut!

  ReplyDelete
 12. Hmh. Täälläkin pikkuveli yrittää välillä hölmöillä, mutta silloin mä näytän sille kuka määrää. Toisaalta isännyyteen kuuluu myös viisas kärsivällisyys, sehän me tiedetään. Rengit hoitakoot hötkyilyt.

  ReplyDelete
 13. Oi, pitkästä aikaa Musti!

  Tuossa kuvassa, missä se kävelee pylväältä toiselle kaidetta pitkin, se näyttää aivan pantterilta. Mahtava!

  (Täälläkin on satanut jalkarättejä viime yöstä lähtien. Yritin aamulla tehdä lumitöitä, mutta massa painoi kuin synti, joten totesin ensimmäistä kertaa tälle talvelle, että olkoon. Kyllä se tuosta kohta sulaa.)

  ReplyDelete
 14. Täällä on paistanut ihana aurinko pilvettömältä taivaalta puolitoista tuntia. Ihanaa! Se tulee sinnekin (ellei ole jo tullut).
  Musti on IsäntäPantteri ❤

  ReplyDelete
 15. Kartanonherrahan se siinä tepastelee :) Ylpeä sellainen :) Verneri lähettää terkkuja, että toista se on varmaan isännöidä omakotitaloa kuin vuokra-asuntoa, ei tällä edes ole tuollaisia tolppia joita puskea.

  ReplyDelete
 16. Siispä lakisääteiset kuistintolpat vuokra-asuntoihin!

  ReplyDelete
 17. Selvä isäntä, merkkaakin kaikki nurkat ;) Ihana kisuli!

  ReplyDelete
 18. Jär-jet-tö-män komea isäntä! Saila välittänet talon herralle (& pikkuveljelleen) arvoisensa rapsutukset? :)

  ReplyDelete
 19. Juu, äsken Musti tuli saunapolulla vastaan, sanoi kur! ja vielä uudestaan kur! ja sai rapsutukset, mutta toistetaan yleisön pyynnöstä. Ransu onkin asettunut tähän työtuolille niin, että istun itse yhden kankun reunalla tuolin nurkalla - noin, Ransu sai rapsut saman tien ja ojensi vähän kaulaa ja mun selkä meni entistä enemmän kieroon.

  ReplyDelete
 20. Kissan mielestä oma tuoksu tolpassa on paras tuoksu. :)

  ReplyDelete
 21. Mahtavia pantterikuvia Musti-isännästä! Kyllä kissoilla pitääkin olla kaiteita ja tolppia, ihan ehdottomasti. Ymmärrän täysin Mustin rakkauden kotiin, paikka on ainutlaatuinen. Onpas kiva kuulla, että se aurinko jo paistaa teillä, huomenna täälläkin saadaan nauttia, ihanaa! Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 22. Oma tuoksu tolpassa on paras tuoksu :-D Todella! Se on kissan motto. Naulan kantaan.
  Maria, vai ei sinne ehtinyt aurinko, luulin että se menee lännestä idemmäs mutta tulikin ilmeisesti vain tänne lounaaseen? No huomenna on päivä uus, ja taas vuorokautta lähempänä kesää :-)

  ReplyDelete
 23. Aivan mahtava kodin valtias olet Musti kyllä! Mutta annathan joskus Ransunkin sanoa sanansa, vaikka sinä oletkin Isäntä talossa ;-)

  Viikonloppurapsutukset molemmille!

  ReplyDelete
 24. Ransu saa sanoa sanansa siihen asti, kunnes Musti päättää, että nyt riitti! Onneksi Musti on pitkäpinnainen. Ja silloin kun Musti määrää että leikitään, niin silloin leikitään.

  ReplyDelete
 25. On taas kissamaisen mainio kuvakertomus Mustista ja hänen talostaan.

  ReplyDelete
 26. Kiitos Paula, kiitos kuuluu tietysti kuvaukselliselle Mustille!

  ReplyDelete
 27. Voi kuinka ihania kuvia (ja Ransusta alempana)! <3 Oma koti kullan kallis.

  ReplyDelete
 28. Kyllä kissa selvästi omia kotinurkkia osaa rakastaa, ihan kirjaimellisesti siis! :-) Onneksi se ei kumminkaan ole oikea iso Pantteri, muuten saattaisivat nuo kuistin tolpat rasahtaa poikki. Pienen Pantterin voimat ovat sopivassa suhteessa taloon :-D

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!