Tuesday, 11 May 2010

Rapatassu

Joku on käynyt jääkaapillani...

Ja käpälöinyt kirjanpitoani...

Se joku harrastaa myös tietokonehommia.

Ai minäkö? Olen söpö, viaton, puhdas ja vieläpä untuvainenkin. Ne jäljet ovat viestejä rakkaudestani, usko pois.

16 comments :

 1. Kiitti kiitti! Kiva että edes joku arvostaa erikoisominaisuuksiani.
  Terveisin
  Ransu
  <3

  ReplyDelete
 2. Olet aivan mahtava kattinen, miauuuu terveiset sinulle Salosta!

  ReplyDelete
 3. Kyllä joka kodissa pitää olla karvainen Virallinen valvoja ja Ylitarkastaja, ellei peräti useita Kaikkien alojen yleisnero-ylipäälliköitä.

  Meillä oli käynyt ma (en ollut itse kotona) tv-korjaaja, joka oli joutunut irrottamaan jonkun ohjauskeskuksen levyn seinästä tms. Kas, heti oli ollut kaksi Kaikkitietävää paikalla tunkemassa itseään kolosta seinään sisään. Naapurikin oli ollut sitä ihmettelemässä, ja kun tapasin hänet eilen, hän päivitteli, että hyvä että työmies sai tehtyä hommansa, kun eräät olivat osallistuneet niin kovasti. ;)

  Miten me tultais toimeen ilman noita yleisneroapulaisia? Ei mitenkään!

  ReplyDelete
 4. Kiitos Maria!
  Ja haha Jenni!
  Kaikkien alojen yleisneropäällikkö :-D Kaikkitietävät tv-korjaajat :-D

  Niinpä! Olen nyt kaupungissa ja pyysin juuri alakerran tätiä hoitamaan kissoja. Hän tuli käymään ja johan oli Ransu (vasta sardiinipussiruuan syöneenä) maukumassa: Miuuu, miuu, olen nälkiintynyt raukka! Siinä täti oli ihan heltynyt ja kyseli, mitä on vialla! No hitsi, ei mikään muu kuin huomionkerjuu! Tosi kittämättömiä välillä nuo ylipäälliköt.

  ReplyDelete
 5. Hmm, tekeekö Ransu edullisestikin mutta laadukkaasti kirjanpitoa? :)

  ReplyDelete
 6. Rakkauden jälkiä löysin minäkin joku päivä - laskuistani (liekö halunnut maksaa peraukisen emännän laskuja...), hellan päältä (yrittänyt kokata emännälle illallista?), tiskipöydältä (meinannut hävittää tiskivuoren?)...

  ReplyDelete
 7. Hihi, olipa taas söpö juttu. Ollaan ihan faneja!

  R & T

  ReplyDelete
 8. Voi miten... no..ihkua! Tuo katse on jotenkin semmoinen, että" mie nyt olen vaan tämmönen untuvainen kissi, joka tässä ole kissan hommia puuhastelemassa. Osaan myös tulkita tasetta, jos tarvitaan.".

  ReplyDelete
 9. Ihastuttava nelitassuinen kirjanpitäjä, joka huolehtii myös jääkaapin sisällöstä ja tietokoneen toiminnasta! :)

  ReplyDelete
 10. Aivan mahtava postaus! Varota kuitenkin Ransua, että saattaapi joutua hankaluuksiin verottajan kanssa tuosta kirjanpidon käpälöinnistä ;)

  ReplyDelete
 11. Voi kiitos, tässä välissä tuli pyrähdettyä Oulussa ja koettua helteet ja tänne oli tullut monen monta viestiä. En nyt sanoisi tuota Ransun kirjanpitoa kovin luotettavaksi/säännölliseksi, hän on vähän sellainen tuurikuonoinen kirjanpitäjä ;-)
  Tina, ja R, ja Sirpa, Helena ja Sanni, eikö ole ihanaa kun on omat kullanmurut sekoittamassa muuten niin tylsäksi käyvää arkipäivää. Terkkuja (rapsuja) myös T:lle!
  Juu Sanni, Ransulla on minustakin ilmeikäs katse, hän myös käyttää sitä ja katsoo paljon silmiin... ja kietoo minut tassunsa ympäri...
  Sirpa, Ransu huolehtii IHAN KAIKESTA! Tässä oli vain tällainen pieni otos.
  Hei taas Helena, kiva kuulla sinustakin! Koeta muistaa rentoutua remontoinnin ohessa ja nauttia kättesi aikaansaannoksista.

  ReplyDelete
 12. Tietty Ransu huolehtii kaikesta - se on meikäläisten työtä...rankka vastuu painaa, työt kaatuu päälle ja vapaapäiviä ei ole. Ei oo helppoo olla Pomo! Ransu, jaksamista. Muista vaatia luontaisedut eli ainakin ruokaa tarpeeks usein ja laadulla kokattua!

  ReplyDelete
 13. Mums maiskis
  (Ransu ei ehdi vastaamaan kun sai just kippoon Merenherkut-ruokaa)

  ReplyDelete
 14. KaTKAravuT on hyVII!
  Uin äSken koiRAa. Oon väHän niinKu HAI! RAnSu ei saa syöDä mua, vaik ooNki meRENherkku!!!

  ReplyDelete
 15. :-D
  Olet eri söpö MerenHerkku! Ei Ransu varmaan sua rupeis syömään. Sulta puuttuu selkäevä!

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!