Monday, 24 May 2010

Ooh, an award

kte Kohti terveellisempää elämää -blogista antoi tunnustuksen Saaripalstalle. Voi, hienoa, ihanaaihanaa! Kiitos kte! Olet ollut yksi varhaisimmista seuraajista, ja on kiva tietää että elämäntapani ja jorinani kiinnostavat erilaisuudessaan. Vaikka olemme kiinnostuneita eri asioista, myös samankaltaisuutta löytyy etenkin mitä elämänkatsomukseen tulee.

kte paljasti, ettei ole niinkään kiinnostunut kasveista. No, yllätys, minäpä olen, ja monista ja melkein kaikista. Kerronpa miksi.
Kaikilla kasveilla on luonteenpiirteensä, niin kuin väreilläkin. Jokaisesta löytyy jokin piirre tai sävy, mistä pitää. Esimerkiksi, en ole koskaan pitänyt suurikukkaisista, keinotekoisen näköisistä liljoista (oriental-tyyppisistä). Mutta katsopa varjoliljan herkkiä, nuokkuvia kukkia! Ne ovat aivan toista maata.
Entäs kuunliljat sitten. Niiden kohdalla makuni on päinvastainen. En pidä ohutlehtisistä, jotka ovat helposti rei'illä etanoiden ja kotiloiden jäljiltä. Paksut lehdet olla pitää.

Hosta sieboldiana 'Frances Williams'. Kuva on viime kesältä, eivät ne vielä näin pitkällä ole hei!

Tänä keväänä puutarhamessuilta ostamani Tarhafunkia-ryhmään kuuluvan 'Sum and Substance' -lajikkeen juurakko pääsi maahan ja on jo kasvanut hyvin. Vieressä, vanhassa reikäisessä potassa kasvaa päivänliljaa.

A Beautiful Blogger -award. Wow. So I had to show something beautiful for it. Coarse-leaved Hostas are among my favourites and this spring I managed to find the long-awaited 'Sum and Substance' that my garden friend Jessica raves on about. Thank you kte for the award!


Tunnustuksen antaminen eteenpäin on todella vaikeaa! KAIKKI lukemani blogit on ihania! Yksi kauimmin seuraamistani ja aina yhtä kauniista blogeista on Jimin poppoo, eli tämä menee Outille. Tärkein kauneus on nimittäin sisäistä ja Outin työ eläinten hyvinvoinnin edistämiseksi on mahtavaa. Blogissa riittää ulkoistakin kauneutta: ehkä maailman suloisimpia kissanpentuja, sekä aina yhtä hurmaavat aikuiset poppoon jäsenet, Doris-koiraa unohtamatta. Ja sekin vielä, että kuntoilu kaunistaa! Hyvä, Outi!

9 comments :

 1. Kiitos Saila! Kirjoititpa niin ihanasti poppoon blogista, että ei varmasti kukaan ole samalla lailla kirjoitellut. Minä ihan häkellyn... :) Kovasti, kovasti kiitoksia!

  ReplyDelete
 2. Outi, nyt olet vaatimaton.. Ehkä kukaan ei ole KIRJOITTANUT mutta kaikki lukijasi varmasti näin ajattelevat. Blogisi on muhkean mahtava. Kiitos päivittäisestä ilosta! Ai niin, ja se sinun kivimuurisi vilahti viime aikojen pentukuvissa :-)

  ReplyDelete
 3. Onnea plakaatin johorosta!

  Totta, on hienoa, että vaikka kiinnostuksen kohteet ei aina käykään yksiin, voi silti löytää yhdistäviä asioita ja kiinnostua ainakin ajatuksen tasolla niistä toiselle tärkeistä jutuistakin. Avara maailmankuva on piirre, mitä ihailen ihmisissä. Nähdään muutakin kuin se, mikä nyt itselle sattuu olemaan tärkeää ja mikä siinä omassa elinpiirissä pyörii :)

  ReplyDelete
 4. Tosiaan siellä taisi vilahdella kivimuuria. :)

  ReplyDelete
 5. Kiitos Maria! ja sehän meni eteenpäin sinne Pohoojaanmaalle. On todella kivaa, että näin saa kirjekavereita sellaisistakin paikoista joissa ei ole koskaan käynytkään (mutta aion käydä, eli West-Coast turneeni toteutuu kesäkuussa, se ylettyy Pietarsaareen saakka!)

  ReplyDelete
 6. Onnea! Blogien hauskuus on tosiaan siinä, että voi tutustua erilaisiin asioihin, ihmisiin, paikkoihin ja ajatuksiin. Ja nyt etenkin on ihana seurata kesän alkua eri puolilla Suomea.

  ReplyDelete
 7. Tänx tänx S! Juu blogista on tullut minullekin oikea harrastus.

  ReplyDelete
 8. Mulla on vaikka miten monta blogia itelläni, välillä ei oikein tahdo keritä kaikkia päivittää. Täähän on vähän kuin elämäntapa! Kovasti terveisiä kissoille ja tietysti myös sinulle itsellesi. Pidän kovasti blogistasi, on tätä kiva lukea ja kuvia katella!

  ReplyDelete
 9. Kiitos Maria! Kävinkin tässä vähän aikaa sitten katsomassa josko sinulle on tullut sinne jotakin uutta...

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!