Thursday, 30 October 2014

Reissukissa Ransu

Ransulla on joskus aika nautinnollisia ilmeitä, kun ollaan menossa kotisaarelle. Tässä muutama kuva viimeisimmältä matkaltamme. Nyt ollaan lossissa.
Mustikin nauttii, kun päästään kotiin, mutta matkan aikana se on yleensä kärttyinen ja levoton. Kun auto on pysähdyksissä, kuten lossissa, on Musti istuimeni alla.

This is how our trip to the home island goes. Car full of plants, Ransu on top of everything and Musti usually under my seat.

Jos nousen tuoliltani, Ransu valtaa sen välittömästi.


Nauvossa jouduimme odottelemaan sillä aikaa, kun laivaa tankattiin. Siihen kului niin kauan, että laiva lähti puoli tuntia myöhässä. Kuka niitä minuutteja saaristossa muutenkaan laskee. Paitsi Musti. 
Ransu näyttää siltä, että välipalasilakka maistuisi.

Lopulta tullaan kotisaaren rantaan. Ransu voisi lojua taljalla vähän pidempäänkin.

25 comments :

 1. Ransu osaa ottaa rennosti! Ihania kuvia!

  ReplyDelete
 2. Pitkä on matka Mustille!
  Ransu osaa nauttia!

  Meidän Paavo aikoinaan juoksi innoissaan kuljetuslaatikkooon, kun tajusi, että ollaan menossa autolla johonkin. Se oli varsinainen reissukissa. No, eihän se pysynyt omalla tontillakaan....

  ReplyDelete
 3. Ja mamman takaboxi täynnä kasveja =D tiätenkin ! Voi pikkunen Musti, oot hellyy ♥
  Voi, mää rakastan sua Ransu♡

  ReplyDelete
 4. Mamman lämmittämä talja on paras talja!

  ReplyDelete
 5. Kiitos kommenteista kaikille!
  Ransu on tosiaan ihailtavan tyytyväinen ja rento autoilija.

  ReplyDelete
 6. On kyllä ihastuttavan rento matkakaveri tuo Ransu. Ei ihan joka kissa suhtaudu noin rauhallisesti, kuten ei teidän Mustikaan.

  ReplyDelete
 7. Ransu on kyllä esimerkillinen. Ihan pikkuisena sen kasvattajat veivät sen reissulle, mutta silloin matka ei sujunut ollenkaan rennosti, päin vastoin, Ransulle taisi tulla itkupotkuraivarit. Onneksi ei enää!

  ReplyDelete
 8. Voi mitkä reissukissat :) Ja auto pullollaan taimia!! Minä laittelin tänään valkosipulin kynnet maahan, josko jo tänä vuonna onnistuisin ainaisten epäonnistumisien jälkeen.

  ReplyDelete
 9. Jotkut osaavat nauttia matkustamisesta, toiset haluavat vain olla perillä :)

  ReplyDelete
 10. Jag är nog släkt med Musti, om båten är försenad en minut känns det som om någon skulle stjäla ö-tid av mig. Alla onödiga krokar på vägen likaså :)

  ReplyDelete
 11. Katja; Auto on AINA pullollaan taimia! Paitsi että talvi tekee siihen epämiellyttävän tauon. Toivottavasti se on mahdollisimman lyhyt ;-)
  Toivottavasti valkosipuliviljelmä kukoistaa!

  Cheri; Sinäpä sen sanoit :-D

  Carita; Ö-tid :-D Du är faktiskt släkt med Musti! Jag tror att Musti försöker säga att jag borde trycka på gaspedalen, då han har ganska mycket ärenden i bilen.

  ReplyDelete
 12. Kyllä kelpaa sun Ransun kanssa reissata :)

  ReplyDelete
 13. Ransu on parasta matkaseuraa :-)

  ReplyDelete
 14. No onkos pois lähtiessä sitten myrtsimpi ilme?

  ReplyDelete
 15. Mainiot ilmeet! Tuota kattia ei totisesti reissaaminen haittaa! Kiva, että Mustikin on löytänyt oman tapansa matkustaa.

  On tosi kiva, että kissoillasi on niin iso elinpiiri. Välillä säälittää Elli, kun se viettää suurimman osan elämästään vaan kotona. Tosin, eipä se tunnu sitä haittaavan yhtään. Sisäkissan tavallista elämää se on vaan.

  ReplyDelete
 16. Eläimet osaavat nauttia hetkistä. Toisin kuin me ihmiset!

  ReplyDelete
 17. Ihan selvästi Ransu haluaisi kuljettajaksi :) Ihana reissaaja.

  ReplyDelete
 18. Reissukissaa naurattaa :) Taljalla makoileva Ransu näyttää mahtavalta matkustajalta. Mukavaa, että edes toinen pojista nauttii matkoistakin. Musti on varmasti riemuissaan perille pääsystä :)

  ReplyDelete
 19. Maija; No ei kai. Paitsi että Musti yrittää tunkea itsensä auton ikkunan läpi, kun odotamme laivassa sen lähtöä...
  Ransulle tärkeintä tuntuu olevan se, että se on mukana. Mutta en ole noin maireita ilmeitä pois lähtiessä kyllä huomannut.

  Inka; Kissa on niin joustava, että luulen Ellin olevan sataprosenttisen tyytyväinen elämäänsä!

  Vilma; Kai mekin sentään joskus? :-)

  Kosotäti; Hihii, jos vain tassut yltäisivät...

  Ella; Kyllä :-)
  Naukulan Mamma oli kerran mukana, kun menimme saareen ja satoi aika rankastikin. Kun auton ovet avattiin, ryntäsivät pojat ulos (kuten aina) ja pinkoivat riemuissaan niin että tanner tömisi. Sitä on Mamma nauraen muistellut aika monta kertaa!
  Musti ei meinaa ikinä kestää viimeisiä satoja metrejä laivarannasta kotiin, se haluaisi heti ulos jo rannassa.

  ReplyDelete
 20. Voi Ransu Ransu, ihana kissa! Miksi Ransulla ei ole omaa taljaa autossa....varmaan olisi mukava..? Kuinka vielä taimia! Meillä ainakin maa on ollut välillä aika jäässä ja taas luvataan ensin sadetta ja sitten pakkasta...!

  Terveisin

  Kivipellon Saila

  ReplyDelete
 21. Joo, nyt on erinomaiset istutussäät! Meillä saarella ei vielä mene hevillä pakkaselle, kun meri on selvästi plussalla. Kymmenen päivän ennusteessa yölämpötilat on 2-10 plusastetta, päivälämmöt 4-11. Eli ei yhtään pakkasta ainakaan 10 vuorokauteen, kyllä kelpaa istutella.
  Ransulle talja on ihana idea, mutta mihinkähän sellaisen mahduttaisin, kun auto on aina ihan täynnä :-D

  ReplyDelete
 22. Näköjään voi matkustaminenkin olla mukavaa!

  Mutta kun pojat on tuolleet irrallaan autossa, miten ne saa koppaan takaisin kun taas pitää lähteä liikkeelle? Menevätkö peräti itse vai pitääkö avustaa?

  ReplyDelete
 23. Yllättävän helposti ne saa koppaan, mutta eivät sentään mene itse. Siinä saa vaan kiemurrella, kun ottaa kissan ensin syliin ja sitten kääntyy takapenkille päin ujuttamaan sitä koppaan. Pysyy paikat vetreinä ja kiertoliike kunnossa ;-)
  Koska Musti on auton pysähdyksissä ollessa istuimeni alla, täytyy sille tehdä sellainen jekku, että lähtee ajamaan vähän matkaa ja sitten vasta kun se on tullut pois tuolin alta, sen saa syliin ja koppaan.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!