Tuesday, 28 December 2010

Laatukissaohjelmaa

Ransu, Ylin Lakananvaihtoapulainen asialla. Ransun mielestä aluslakanan suoristamisesta ei ilmeisesti tule kunnollista, ellei apulainen makaa siinä päällä.
Huomenna, keskiviikkona klo 21.05 tulee TV1:ltä mainio brittinäyttelijä ja suuri kissojen ystävä Joanna Lumleyn emännöimä ohjelma kissoista, Kissanaisen kiertue. Ohjelmassa haastatellaan kissaihmisiä ja varmaan kissojen vastaisiakin ihmisiä, sillä kissakuntaa tarkastellaan monelta kantilta, historiaa unohtamatta.
Se, joka luuli, että ko. näyttelijä on tyhjäpää (kuten roolihahmonsa Patsy Ab Fab:ssa), on pahasti erehtynyt. Näyttelijänsuorituksista on aina monta mielipidettä, mutta näyttelijän vuosikymmenien aikana tekemät eri tyyppiset roolityöt höystettynä hyväntekeväisyystyöllä ja aimo ripauksella itseironistakin huumorintajua on tehnyt minusta Lumley-fanin. Lumleyltä on ilmestynyt omaelämäkerta, No Room for Secrets (Penguin, 2004).

At LAST we get to see the fabulous document on cats, Catwoman, hosted by the fabulous Joanna Lumley, produced by ITV last year. It's here! Tomorrow, that is. The first part, that is.

Ja niin, se lakanan vaihto. Ehkä ohjelmasta selviää myös, miksi kissat villiintyvät operaatiosta. Katsokaa nyt näitäkin hepulipupilleja!

15 comments :

 1. Kiitos vinkkauksesta, täytyy laittaa tallentumaan! Katson oikeasti telkkua niin vähän, että yleensä unohdan nekin, jotka yritän muistaa katsoa.

  ReplyDelete
 2. Joo, sama täällä! ONNEKSI, onneksi muistin Tapaninpäivänä katsoa Ylpeys ja ennakkoluulomaratonin, kiitos S:n muistutuksen Mustetta ruudulla-blogissa. Oli ihanaa viettää kuusi tuntia suklaarasian ja - ooh - Mr Darcyn & kumppaneiden seurassa. Colin Firth lienee saanut tuhansia kosiokirjeitä roolisuorituksestaan.
  Tämä on kaksiosainen sarja, toisen osan ilmestymisestä en vielä tiedä, varmaan ensi viikolla sitten.

  ReplyDelete
 3. Sekä Joanna Lumley että Patsy Stone ovat idoleitani :-) Olen jopa esiintynyt Patsynä yhden juhlapäivän ajan 12 kiloa sitten.

  ReplyDelete
 4. Hei Lois-Ta-Vaa! Patsy Stone -reinkarnaatio, mikä sen parempi valinta bilettämiseen niin asusteiden kuin asenteenkin kannalta :-D

  ReplyDelete
 5. Kiitos vinkistä, täytyy katsoa, Joanna Lumley on tiukka muija! Hän vaikuttaakin jotenkin enemmän kissaihmiseltä ;) Viime vuonna katsoinkin joskus joulun aikaan kun tuli dokumentti hänen revontulimetsästysretkestä pohjoisnavalle, se oli myös mukava ohjelma :)

  Ransulla on taas ihanan kiltti mutta terävä katse.

  ReplyDelete
 6. Kiltti!!!? M'oon PETOELÄIN! Petipeto!
  RANSU

  ReplyDelete
 7. Suosikkinäyttelijäni myös, todella hyvä, ohjelma vain mahtaa jäädä katsomatta kun en malta telkun edessä oikein istua!

  Ja meillä koiruus toimittaa lakanansuoristus/rytistysoperaation! On nuo lemmikit kyllä niin kivoja, ihania. Just joulunakin miehen kanssa tuumattiin kuinka paljon vaivattomampaa olisi olla ja liikkua ilman, mutta kyllä se ilo, jonka ne antaa on suurempaa!

  Nukkekoti on saanut ekat asukit ja sisustuskin on täydentynyt hienoilla tavaroilla, wau tuota hellaa ja kiikkustuolia!

  ReplyDelete
 8. Ransun hypnotisoivat silmät noissa kuvissa saa mut kyllä katsomaan tuon dokumentin. Laitoitko vasta uuden kuvan blogin alkuun? Kivan värikäs.

  ReplyDelete
 9. Mainioita kuvia lakanavaihtoapulaisesta:)

  ReplyDelete
 10. Pike; olen ihan samaa mieltä (yllätys yllätys!) Eläimiä pitää hoitaa, ruokkia ja niiden jälkiä siivota, mutta se ei ole mitään iloon verrattuna. Sitä paitsi, mitä muuta sitä sitten tekisi? Kuten yhden hurmaavan suomalaisen puutarhan emäntä totesi; Ihmiset ihmettelevät tätä työn määrää, mutta JOTAINHAN sitä on kumminkin ihmisen tehtävä.
  Eläköön lakanakoirat ja -kissat.

  Juu Dahlia, vaihdoin tänään keväisen kuvan. En enää kestänyt talvista tipu puussa -näkymää! Vaikka ne onkin tällä hetkenä kivoja livenä, on ajatus jo ihan muualla; tulppaaneissa ja muissa...

  Kiitos inkiväri, äh, ei voi enää kirjoittaa kun toinen apulainen, musta, änkesi käsivarrelle.

  ReplyDelete
 11. Kurrr-Ransu, sun pupillithan on ihan yhtä mageet kun mulla! Makuukamarisilmät sopii lakananvaihtoon <3<3

  Terkuin Unna Tuutikki

  ReplyDelete
 12. Ne silmät ja tuo viimeisen kuvan hymy <3! Pakko pistää ohjelma varoiksi tallentumaan, jos ei muista katsoa. Kiitos vinkistä!

  ReplyDelete
 13. Jeah, tytöt tykkää! Unna, tuuks sä peuhaan lakanoissa mun kaa? Mä voin mennä tyynyn alle ja sä voit ettiä mua, ja sit mä hyökkään, ja sit vaihdetaan.
  Kurr! Petipuuhat rules!
  RANSU

  ReplyDelete
 14. Kiitos vinkistä minunkin puolestani. Aion EHDOTTOMASTI katsoa ohjelman!

  ReplyDelete
 15. Hyvähyvä! Ja tiedoksi kaikille muille: en kannata odottaa että puheluihin vastataan ohjelman aikana.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!