Sunday, 22 August 2010

Elokuun kalenteripoika

Pastori Pantteri, aka Musti suoristaa liperinsä sunnuntaiaamuisin ja pitää pienen saarnan. Saarnoja tulee joskus muulloinkin, varsinkin jos on ruoka-aika eikä emäntä reagoi siihen ajoissa, tai jos ollaan kaupungissa ja emäntä on ulkona Ransun kanssa. Silloin Musti pitää kuuluvan puheen ylhäältä saarnastuolistaan parvekelasin takaa, pöydältä käsin.
Komenteluksikin sitä voisi kutsua, mutta kun on noin vakuuttava liperi niin kyllä se varmaan on saarna.

Arvoisat kuulijat. Sunnuntai on pyhitettävä levolle. Painakaa se mieleenne.

17 comments :

 1. Musti puhuu asiaa. Sunnuntai, ja olen aamupäivän kaivanut selkä vääränä pihanperällä. Nyt on aivan ventti olo, huh huh. Samurai tuossa vieressä viettää pyhää niinkuin kuuluukin, Olga taasen riehuu pihamaalla. Taidan nyt hetken huilata ja lähteä sitten kuitenkin katsomaan, mitä kivaa sitä keksisi tuolla ulkona seuraavaksi.

  ReplyDelete
 2. Lepo ja ruoka ovat kissan elämän perusta. :)
  T: Kollo

  ReplyDelete
 3. Ihminen! Muista levätä riittävästi. Tai jos et, niin muista ruokkia kissojasi riittävästi ainakin, varsinkin sunnuntaisin.
  Kollo, ymmärrät asian täysin, mikä ei tietenkään ole lainkaan yllättävää. Leppoisaa sunnuntaipäivän iltaa!
  MUSTI

  ReplyDelete
 4. Voi, siinä se ihana poika taas on. Sydän läpä-läpä!

  ReplyDelete
 5. Kröhöm,
  *suoristaa liperiä ja pörhentää rintakarvoja*
  otan mielelläni rapsutuksia vastaan, etenkin masurapsuja. Myös sunnuntaisin. Näteiltä pieniltä mustilta tytöiltä otan puskuja ja jaan niitä itsekin jos uskallan.
  MUSTI

  ReplyDelete
 6. On se tuo Mustin katse niin tuikea että siinä kyllä kirkkokansakin hiljenee...

  ReplyDelete
 7. Jotain auktoriteettia pitää olla! Musti on kyllä erittäin leppoisa kaveri, mutta kissat osaavat silti näyttää syyttäviltä.

  ReplyDelete
 8. Ei Musti ole syyttävä, Musti on HIENO! Ja suuri ja viisas ja lempeä ja ymmärtäväinen ja musta.
  Ja hieno, sanoinko jo?

  Toivottavasti fanikommentti tulee perille, saariston nettiyhteys ei ole ihan huippulaatua...

  ReplyDelete
 9. Oho, olipa hieno kommentti! Tuli perille, kiitos!
  Musti on sängyllä, kun menen välittämään tämän fanipostin hänelle niin hän varmasti kiertyy selälleen ja ojentaa masunsa rapsutettavaksi, ja kehrää hiljaa rahisten :-)

  ReplyDelete
 10. Toivotaan että Musti kellahtaa ja kehrää, ihana ajatuskin! Sano Mustille, ettei se ollut mitään liehittelyä, vaan totta joka sana. Mustia olisi tosin kiva liehitelläkin.

  Meillä merikissa Cisu kellahti piehtaroimaan rantakalliolle melkein mereen, kun oli niin onnellinen ulkona. Nyt pojat ovat sammuneet ruokapöydälle, onhan siinä aurinkoläikkä. Hur vaan. Kyllä kissat on ihania - kissanelämästä puhumattakaan. :)

  ReplyDelete
 11. Onnellisia kissoja on ihana seurata, se on ehkä maailman ihaninta.

  ReplyDelete
 12. Jopas on komea pastori, mutta noin tuiman terävä katse kyllä ajaa mummelit kirkossa takimmaiseen penkkiin! Toisaalta kolehti on varmasti normaalia muhkeampi, sillä tämän pastorin silmien alla tuskin kehtaa pihistellä :D

  ReplyDelete
 13. Musti on tarkkana varsinkin siinä, ettei pihistellä (esimerkiksi että maksapalat ovat riittävän suuria), muutoin tulee taas tuima saarna :-D

  ReplyDelete
 14. Musti, ihan kuin katsoisin Kallea, paitsi että sä oot KISSA! Vähäks helpotus huomata, että vahdit oikeuksia siellä saaressa - kunnon ruoka on perusoikeus!

  ReplyDelete
 15. Hei Sulo!
  Kiitos. Ymmärrykseni mukaan olen kuitenkin hieman erilainen kuin Kalle, siis silleen rauhallisempi ja järkevämpi. Ja MINÄ olen isäntä meillä.

  ReplyDelete
 16. SIIS TOI OLI MUN KOMMENTTI EI MUN MAMMAN!
  MUSTI

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!