Tuesday, 16 April 2019

Hyväksi havaittu

Palaan aiempaan aiheeseen uusien käyttökokemusten myötä. Voitin Maatiaiskanasen elämää -blogista tuotepaketin Oriflamea, joka ei ollut entuudestaan tuttu. Nyt Tampereen puutarhamessujen myötä pääsin kokeilemaan jalkavoidetta oikein väsyneille jaloille, lisäksi talven jäljiltä jalkojen iho on melkoisen kuiva.
Messupäivien päätteeksi oli kivaa pestä jalat ja hieroa niihin tätä voidetta, joka kosteutti mukavasti ja imeytyi sopivasti melko pian. Voide selvästi pehmensi jalkojen kuivaa ihoa. Tämä voide ei kylmennä jalkoja, sillä tässä ei ole piparminttua. Olen joskus aikoinaan ostanut jalkavoiteen, jossa oli minttua, ja tällaiselle viluvarpaalle se on vihoviimeinen ainesosa. Se piti pestä heti pois, sitä ei kestänyt alkuunkaan. En kaipaa jalkoihin mitään "viilentävää virkistystä", vaan hoitavaa kosteutusta ja sitä tästä voiteesta sai. Lämmin suositus!

Hillevin eli maatiaiskanasen omaan Oriflame-kauppaan pääsee täältä: KLIK.

PS. Testasin nyt vasta myös kirkkaanpunaisessa hylsyssä olevaa The one -ripsiväriä, joka lähtee kuumalla vedellä. Se on todella hyvä! Ei karise, ei leviä, helppo saada meikattua siististi ja lähtee todellakin ihanan helposti sitten, kun sen haluaa pestä pois, ei vaadi meikinpoistoaineella hankaamista. Tästä(kin) taisi tulla lempituote.

12 comments :

 1. Hyvää jalkavoidetta tarvitaan aina, sillä kulkupelistä on pidettävä huolta. Kiitos vinkistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on niin totta ja jalkojen hoitaminen usein unohtuu. Koko päivän seisomisen jälkeen nämä tärkeät ruumiinosat tulee vasta muistettua!

   Delete
 2. Täälon toine viluvarvas. Sitä virkistävyyttä tosiaan pakkaa olemahan melekee joka tuupis.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mietin tässä, että joku inkivääripitoinen voide voisi olla meille viluvarpaille täsmätuote, inkivääri meinaan lämmittää ja parantaa ääreisverenkiertoa myös sisäisesti nautittuna. Keitän usein teetä tuoreesta inkivääristä ja se auttaa. Voiteenahan se olisi loistava.

   Delete
  2. Inkivääriteetä mäki joskus teen. Silloon kyllä tarkenoo koko kroppa :)

   Delete
  3. Joo, sillä on tehokas vaikutus ja tulee usein tarpeeseen :-D

   Delete
 3. Minä voitin juuri jostain (ei blogista) saunahunajaa jossa sanottiin että kosteuttaa ihoa, kokeilin vähän epäilevin mielin ja yllätyin positiivisesti, ei ole sääret niin kuivat kuin yleensä tähän aikaan vuodesta. Pitäisi kai vain opetella käyttämään tuotteita, olen vähän laiska niiden suhteen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, todella! Minullakin on joku hunajanaamio, mutta en ole tajunnut laittaa sitä kuin naamaan. Esimerkiksi rutikuiville käsille sitä nyt ehdottomasti täytyy kokeilla, ja justiin noihin sääriin! Pitäisi tosiaan aktiivisemmin jaksaa, minäkin laistan ja ajattelen, ettei juuri nyt ehdi, ensi kerralla...

   Delete
 4. Ihana kuulla, että tykkäsit noista <3 Oi, miten ihana malli on esittelemässä jalkarasvaa <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ransu ei jalkarasvaa tarvitse, mutta sitä salvaa voisi joskus kokeilla, jos anturat kuivuvat. Olen positiivisesti yllättynyt näiden tuotteiden laadusta!

   Delete
 5. Oriflame on tuttu, sillä heillä oli joitakin vuosia sitten myymälä Jorvaksessa. Jalkavoidetta en ole kokeillut. Olen ostanut Tallinnan apteekeista Virossa valmistettua Värskendav jalakreemiä eli raikastavaa jalkavoidetta, joka sisältää kamomillaa, kamferia ja mehiläisvahaa. Kosteuttaa ja pehmentää mukavasti. Yritän rasvata jalkani aina pesun jälkeen ja laittaa vielä puuvillasukat tehostamaan rasvan imeytymistä. Varsinkin kesällä jalat tuppaavat kuivumaan korpuiksi, ellei niitä hoida.
  Tuo Oriflamen ripsari toimii ilmeisesti samoin, kuin Sensain vastaava. Tykkään, kun se lähtee lämpimällä vedellä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana jalkojenhoitovinkki! Tuota täytyy kokeilla. Etenkin kesällä, kun kulkee puoli kesää puukengän tapaisissa, ovat kantapäät kovilla.
   Sensai oli pioneeri tässä ripsarityypissä, he taisivat valmistaa tällaista jo kauan sitten. On ihanaa, kun se lähtee helposti ja sottaamatta silmiä pandatyylisiksi, sillä ne mustat rinkulat ovat söpöjä vain pandoilla.

   Delete

Kaunis kiitos kommentista!