Tuesday, 19 November 2013

Mitä voi tehdä kaupungissa, Ransu esittelee

Kaupungissa on tylsää, kaikkihan sen tietävät. Onneksi sielläkin on kuitenkin jotakin tekemistä ja vieläpä ihan mamman työpisteen ääressä.

In the city, there are little things to do for the boys. Fortunately they have toys and baskets. And I take them out too on a leash, but there are no photos to prove – it is challenging enough to run after Ransu running after red squirrels!

Mamma N lahjoitti meille kissakorin jo joitakin vuosia sitten. Se ei ollut Naukulassa suosittu, mutta täällä ovat molemmat pojat sitä käyttäneet. Ransun mielestä kori on sitä mainiompi mitä enemmän siinä on leluja.

Ja kun kori on puolen metrin päässä mamman työtuolista, on se varsin hyvä paikka pitää mammaa silmällä.

Välillä voi vähän uinahtaakin.

Edellisessä kuvassa vilahti lempilelu: Kong Kickeroo. Sitä on hyvä halailla, potkia, purra ja ravistella.

Mutta silti kaupungissa oleilu haukotuttaa. Mamma vie välillä poikia ulos valjaissa, mutta siitä ei ole kuvia. On riittävästi haastetta ehtiä oravien perässä säntäilevän Ransun vauhtiin tai setviä puihin kiipeilevän Mustin hihnaa ilman, että toisessä kädessä olisi vielä kamera.

Kickeroo kainalossa saa myös hyvät päikkärit. Leppoisia syyspäiviä kaikille!

26 comments :

 1. KÄTEVÄ! :))
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  ReplyDelete
 2. Poika-parat, kaupungissa oleminen on varmaan sama niille ko netin puuttuminen mulle. Niin ku että mitäs sitä oikeen tekis. Vaatii hetken totuttelua. :-)

  ReplyDelete
 3. No on se hyvä, että maalaispojilla on sentään oma, ihana kori kaupunkikurimuksessa ;) Ja paljon leluja!

  ReplyDelete
 4. Helena ja Blackie; Kissan kori on kätevä, silloin kun kissa siinä suostuu oleilemaan ;-)

  Maija; Kyllä niillä on selvästi liian vähän tehtäviä, kun partiointi ja seikkailu puuttuvat.

  Inka; Onneksi on ne, ja joskus kyläileviä leikittäviä tätejä myös ;-)

  ReplyDelete
 5. Hieno huomata, että kori kelpaa edelleen! Täällähän se ei kelvannut, paitsi että siinä käytiin juuri hetkeä ennen sen poistumista Naukulasta. Pienet terveiset piti ilmeisesti lähettää :)

  ReplyDelete
 6. Kyllä tämä sateinen päivä on ollut aika tylsä täällä maallakin:( Yritän muistella eilistä auringon paistetta<3

  ReplyDelete
 7. Koeta kestää Ransu ja Musta kanssa! Vähän tylsää on täälläkin kun ei tarkene olla parvekkeella, eikä tänään huvita kiipeillä eikä leikkiä eikä mitään kun nukuttaa vaan.
  Katselen kyllä sun kuviasi ♥.

  ReplyDelete
 8. Meilläkin on ollut tuollainen kori jo 1990-luvulta alkaen. Siinä ainakin ensimmäinen kissani oleskeli. Ruska ei ole koria miksikään noteerannut. Täytyykin tarjota sitä Rauhalle ja katsoa, kelpaisiko kori.

  Ransu ei näytä paljon muita pehmusteita kaipaavankaan kuin leluja.

  ReplyDelete
 9. Terveisiä vaan täältä maalaistytöiltä, että kuka nyt viitsisi näillä säillä ulkoilla täällä maallakaan. Kyllä on parempi etsiä mahdollisimman lämmin ja rauhaisa paikka voimien keräilyyn. Ja meidän mammaan ollaan täydellisen suuttuneita, luulee raukka, että meillä olisi muka matoja, ja kattia kans, vaan on kyllä pantu kampoihin :D

  ReplyDelete
 10. Kätevä monitoimikori Ransulla. Mikähän noissa koreissa oikein viehättää? Taitavat olla enemmän poikakissojen juttuja.

  Meilläkin ulkoillaan vielä valjaissa. Ja se on tylsää.

  ReplyDelete
 11. Korin täydeltä kissaa ;)
  Pystytkö ulkoiluttamaan kahta kissaa samalla kertaa? Meillä ainakin se on täysin_mahdotonta; jo minuutti tuntuu pieneltä ikuisuudelta, kun kumpikin katti tempoo eri suuntiin, huh.

  ReplyDelete
 12. Meidän kissoilla myös lempikori ja samanlainen pehmo kainalossa kuin Ransulla ,) Nyt kissat ovat onnessaan kun siirsin pärekorin kaakeliuunin viereen, siinä on kiva köllötellä kun ulkona on koleaa ja märkää...

  ReplyDelete
 13. Ihanuus tuota Ransua:) myötätuntoni puolellasi poju, eihän se sama ole kuin kirmailla vapaana ulkona.

  Itsekin jännitän miten Kustin kanssa sujuu kun kohta toivottavasti saamme ulos häkistä. Jännittää sekin, että kuntoutuuko enää ulkoilukuntoon ja jos ei niin miten sopeutuisi sisäkissaksi.

  ReplyDelete
 14. "Jep, korit ovat kivoja - silloin, kun itse niin päätän. Ei silloin, kun mamma korean korin hankkii ja toivoo minun siinä köllivän", toteaa Juuso ja lähettää Ransulle ja Mustille paljon terveisiä. Onpahan mamma enemmän lähellä, kun se ei möyri pihamaalla.

  ReplyDelete
 15. Meiän kissoilla on melkein samanlainen kori, ehkä vielä isompi, kun siihen aikoinaan mahtui kaksikin kissaa yhtäaikaa,mutta myöhemmillä kissoilla se ei ollut niin suosittu, niin nyt se on ollu vintissä...pitäsköhän taas kokeilla jos se kelpais :)

  ReplyDelete
 16. Miedän kissojen lempaikka on nykyään sisään tuotu pahvilaatikko jossa on puita. Mahdottoman epätaasinen klohmo alusta, mutta siinä voidaan vaikka nukkua! Ajattelen aina, että sisäkissat saa siitä vähän ulkofliilistä. Ransulla on kyllä hyvät pehmikkeet oamsta takaa, että voi maata varmaan myös vaikka missä!

  ReplyDelete
 17. ♥ Kissat! Ransu on niin söpö tuon Kongin kanssa. Meidän Miiru oli nirso sillä lailla, että jos sille toi "kissankorin", ei se taatusti sille kelvannut. Se valloitti itselleen paikkoja ihan oman mielensä mukaan. Yleensä ne oli jonkun muun lempipaikkoja, miehen keittiöntuoli tai sohva. Kori saattoi olla puoli vuotta paikalla ja sitten kun sitä siirsi metrin, se yhtäkkiä kelpasi. Kissat! Niin itsenäisiä!

  ReplyDelete
 18. Mamma N; Kiitos terveisistä, ne olivat ilmeisen kiinnostavat :-)

  Minna; Täytyy tosiaan yrittää pitää visusti mielessä, että aina ei ole tällaista! Ja oikeastaan tämä ei haittaisi minua lainkaan, jos tämä olisi talvi. Mutta tämä on vasta syksy, koko pitkä kylmä talvi vasta edessä :-/

  Minni; No mutta sepä hyvää tekemistä - nukkua ja välillä katsoa mun kuvia :-) Mäkin tykkään katsoa sun kuvia!
  terkuin RANSU

  Paula; Ruska taitaa käyttää koreja vain koossa XXS ;-) Olen kokeillut laittaa pehmusteita, mutta silloin korit eivät kelpaa Ransulle ollenkaan, se haluaa kiinteän alustan.

  Taina; Kiitos vain terveisistä, ilmeisesti maalla eivät asiat ole aina paremmin! Hyvä, kampohin vain - vaikka meidän mammanpojat ottavatkin kiltisti kaikki pillerit ja tökötit, mitä mamma keksii suuhun tunkea.

  Myrsky ja Minna; Meillä itse asiassa tykätään kyllä valjasulkoilusta, mutta mamma ei ollenkaan tajua miten usein sinne ulos pitäisi mennä!

  AnnaS; En mitenkään pysty ulkoiluttamaan Ransua ja Mustia samaan aikaan. Ne haluavat eri suuntiin ja Musti arastelee vieraita kulkijoita ja haluaa äkkiä sisälle, siinä voisi tulla paha vaaratilanne, sillä Musti saattaa mennä pienoiseen paniikkiin jos se ei pääse pian turvaan kotirappuun.

  Wanhan Wallankumous; Pärekori uunin lämmössä on kissojen luksusta :-)

  Zelda; Hui - jos omassa naapuristossani asuisi sellainen mielenvikainen hirmu, niin en varmana uskaltaisi päästää kissojani ulos ikinä... Todella hyvin Ransu ja Musti ovat tottuneet siihen, että kaupungissa ne vain eivät pääse itsekseen ulos. Ne kyllä pyytävät, että minä vien, ihan päivittäin.
  Oikein hyvää toipumisaikaa ja rauhallisia päiviä Kustille! Ehkä se ei huonon kokemuksen takia enää haluakaan ulkoilla.

  Between / Juuso; Juuri näin :-)

  Sesse; Kannattaa joskus kokeilla, kissoillakin on selvästi in ja out -kausia :-D

  Auli; Hassua, mutta kova ja muhkurainen alusta ei ilmeisesti haittaa! Kaikenlaiset ulkotuoksut tuntuvat miellyttävän. Meillä säkkikankainen perunasäkki, jossa toin pottuja saaresta kaupunkiin, on pop parvekkeella makuualustana. Siinä lienee kotimaan tuoksua.

  TuulaJ; Todellakin, kissat! Niiden ajatuksista ei ota ikinä selvää.

  ReplyDelete
 19. Teillä on samanlainen Kickeroo kuin meillä. Meillä vain on paljon kärsineemmän näköinen, meidän versio on kerran avattu, sisukset vaihdettu ja neulottu takaisin kiinni. Täten toteamme, että pinkki on ihan hyvä väri pojillekin!

  Sitä paitsi minkälaisille pojille! Ransu on niin komea ja ihana että aivanhan tässä saa sydämentykytystä!

  ReplyDelete
 20. Meillä ostetaan ihan suosilla joka vuosi uusi Kickeroo, kun vanhaan tulee reikiä ja pojat vetävät siitä sisuksia ulos ja popsivat... en ole ryhtynyt paikkauspuuhiin.
  Ransu lähettää tykytysterveisiä ;-)

  ReplyDelete
 21. Samaa mieltä korista ja leluista ja kissasta löffimässä lelujen päällä! Hyvin onnistuu ja kaikki mahutaan koriin!

  ReplyDelete
 22. Joo, hyvin mahtuu PIENI kissa ja suuri määrä leluja!
  terkuin
  RANSU

  ReplyDelete
 23. Meillä on samanlainen ja samanvärinen (miehekäs) potkulelu! Tykätty kapine :)

  ReplyDelete
 24. Juuri tuon miehekkään värin takia tuo meillekin hankittiin :-D

  ReplyDelete
 25. Pakko myöntää, että olen itsekin aivan heikkona Ransuun!

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!