Friday, 8 January 2010

Tracking


Jäljillä


Deer make nice heart-shaped tracks although it's not pleasant to find them in my own garden.
Peuran käynnistä jää sydämelliset terveiset.


Åvensor main road: lots of traffic, tractors and deer.
Kylätiellä on monenmoista jälkeä: traktorin urien välissä peuran laahaavat sorkanjäljet.


Teeny weeny somebody was here. Perhaps a bank vole?
Tästä meni pikkarainen, ehkä metsämyyrä.


Ha ha, the dress code. My Dad's old Swiss goose down trousers. Not that it's THAT cold but they're so soft and look great don't they!
Iskän vanhat sveitsiläiset untuvapöksyt ovat ässät luontokuvauksessa.

7 comments :

 1. Voi apua, meinasin kuolla nauruun, kun rullasin ton viimeisen kuvan kohdalle!!! Siis mitkä mielettömät naparetkeilijän pöksyt! Megamageet! Oon melkein sanaton! En oo ikinä vastaavia nähny! Huh!

  Ja Ransu poseeraa asiantuntijamaisesti taustalla ja taitaa sekin olla sanaton! Ransu taisi näyttää viimeisimmässä Oma Piha-lehdessä myös mallia, miten vatsa pidetään kunnossa viherikäisiä syömällä. Yritin näyttää Samuraille kuvaa ja kertoa, miten jotkut kisut pääsevät ihan lehteenkin :)

  ReplyDelete
 2. Joo kiitti Maria!
  Mustakin noi housut on megamageet. Pienenä purjeveneessä käytin niitä makuupussina, vetäydyin toiseen lahkeeseen päikkäreille. Ne oli silloin JÄTTI-ISOT.
  Luulen, että Ransu yrittää ikuisena linssiluteena esitellä omia untuvapöksyjään, mutta taitaa tajuta jäävänsä tällä kertaa kakkoseksi.

  ReplyDelete
 3. Järistyttävät housut! En edes tiennyt että untuvahousuja on olemassa. Tahdon heti samanlaiset!

  ReplyDelete
 4. Jaa-a, mistähän tuollaisia nyt löytäisi??! Pöksyt on 70-luvulta... Ehkäpä ne onkin keräilyharvinaisuudet. Ne on oikeesti niin lämpöset ja pehmoset, eikä edes kahise kovasti niinkuin nykyajan ulkoiluvaatteet. Ne ei kyllä pidä mitään vettä, kangas on silkkimäistä. Kaikenlaiset tiedot lapuista on jo kuluneet ja haalistuneet näkymättömiin, ainoastaan voi nähdä valmistajan, eli Erve, Nyon, Switzerland.

  Tuollaisen untuvakerroksen alla voi ymmärtää miten lämmin linnuilla saattaakaan olla talvipakkasilla. Mutta silti niitä pitää muistaa ruokkia! (Niinkuin Sussukin blogissaan neuvoo)

  ReplyDelete
 5. Onneksi ehdin just nielaista juoman alas kurkusta, ennen kun osuin tuohon kuvaan. Kyllä nyt oli tukehtuminen sadasosasekunneista kiinni ja vauvakin meinasi herätä pärskähdykseen! Dude, vähän siistit!
  Kyllä noi mullekin kelpaisi. Olisi vähän terveellisempää nuo jalassa pilkkoa tuolla liiterissä puita, kuin mun vakkarihousuissa - jotka ovat, tietysti, pyjamahousut, niissä teen usein myös lumityöt... (Onneksi kyttääjä naapuri ei ole enää tarkkailemassa kuinka monta päivää putkeen olen pyjamassa!)
  Nuo toppaunelmat olis just hyvät vetää pyjaman päälle!

  ReplyDelete
 6. No johan alkaa tulla ihailijapostia housujen johdosta. Mun pitää varmaan alkaa harkita niiden telkeämistä kassakaappiin turvaan ettei ne häviä joku kerta eteisen kaapin ylähyllyltä - hups, nyt tuli kätkö paljastettua.
  Hei dudette, mitä sä teet siellä lukemassa mun blogii? Töihin siitä hops hops. Sulla on yks kirja taittamatta, tietääkseni.

  ReplyDelete
 7. Noh, välillä satun tänne blogiin kompastumaan, mut kyllä mä nyt taidan kuitenkin mennä nukkumaan. HUS, sinä kans! Huomenna mä alan pakertaa kirjaa oikein olan takaa, lupaan ja vannon, kautta kiven ja kannon ja jos sanani syön niin mörökölli minut vieköön!

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!