Thursday 25 December 2014

Ransun joulu

Heippa kaikki! Mun joulu on mennyt hyvin. Olen perehtynyt Unnan lähettämään lahjaan perusteellisesti.

Ransu's Christmas has been full of action.


Omenalelu, tai siis pusuvastaanotin, on aika rytistynyt ja kuolainen, mutta hyvin näyttää edelleen toimivan.

Terkut Unnalle

Täällä on edelleen kauheat kinokset. Manulit ei pidä siitä, että mahavillat viistää hankea, joten olen ulkoillut minimisti. Miehekkäästi käyn silti hoitamassa vessahommat ulkona, vaikka sisävessakin olisi.

Sitten voiskin nukkua vähän.
Terkut kaikille!
t. RANSU

41 comments :

  1. Hei Ransu! Mekin saatiin kaks leikkihiirtä .) Meillä oli vieraita ja me vähän vierastettiin niitä, mutta ei niin kauheeesti kun ne on ennenkin ollu.Terveisin Hipsu ja Rasmus

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hyvä, että ette vierastaneet niin tekin pääsitte viettämään joulua!
      T. Ransu ja Musti

      Delete
  2. Rapsutukset Ransu-pojalle! Saitpa oivallisen lelun! Sanotkos mammalle että ei laita Sinua ulos ennen kevättä, ikävää tuo lumi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos rapsuista! Otin ne pörheänä sängyllä vastaan.
      Joo, en ehkä mene enää ulos ennen kuin lumi sulaa. Mutta kun mammaa täytyy joskus seurata, pitää vahtia mitä se menee tekemään...
      RANSU

      Delete
  3. Tuo Unnan lähettämä lahja on kyllä ihan selvästi sun mieleen! Sä oot kyllä urhoollinen, kun ulkona käyt asioilla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Unna osaa lähettää parhaat lahjat!
      No kun kuulemma kaupunkilaiset paskoo sisällä ja syö ulkona, näin on mamma joskus jostain kuullu. Niin että yritän elää urhoollisesti sen mukaan. Tsemppii sinne kauheisiin pakkasiin!
      RANSU

      Delete
  4. Voi että! Mun ajatuksena oli kerätä kissanminttua kukkapenkistä ja ommella hiiret pojille, mutta saamaton kun olen niin tässä sitä ollaan. Olettekin näemmä saaneet jo sata lelua! Me ollaan varmaan ainoat Ransun kanssa jotka sadattelee tätä lunta, hih. Kiva, että Ransu säästää mammaa ja hoitaa vessahommat ulkona (=lannoittaa kukkapenkit). Jouluiloja sinne!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos ajatuksesta, täällä tosiaan piisaa leluja ihan hyvin, ja niitä livelelujakin on onnistuttu löytämään jostain (hiiriä).
      Niin, useimpien mielestä valkoinen joulu on varmasti kivoin. Onhan tämä kaunista, mutta ei todellakaan houkuta lähtemään ulos, hrrr! Olin vähän ajatellut jatkaa yhtä pihalaatoitusta, mutta sitten tuli tämä lumi ja pakkanen väliin, höh.

      Delete
  5. Klok katt! Litet samma vanor som riktiga skärgårdsbor, äta inne och skita ute, stadsborna är nog litet konstiga som svänger på steken.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo, det är kanske därför att han bär vattensorkar till tamburen också ;-)

      Delete
  6. Ransu se osaa ottaa joulun sopivalla tavalla vastaan, vähän ulkoilua ja paljon makoilua:) Ja tietysti sopivassa määrin aikaa uusien lahjojen kanssa.
    Ihanaa joulun jatkoa teille!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, tuossahan ne parhaat joulun ainekset olikin! Ransun mielestä vaan mamma tarjoilee ruokaa liian nuukana, enempi pitäisi saada, niin että napa rutisee!

      Delete
  7. Oi Ransu ♥
    Hyvin on joulu mennyt, näköjään, vaikka hankea on liikaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 5 cm näköjään menee vielä, ei kuulu Ransun epätoivoista ulinaa hangen syvyyksistä kuten joskus runsaslumisempina aikoina.

      Delete
  8. Ihana Ransu! Meillä tytöt eivät ulkoile mutta Börjelle on iloa lumesta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Musti on Börjen linjoilla, lumi on kivaa ja siinä voi peuhata ja riehua, ottaa kylpyjä jne! Ja käyttää vessanakin vielä, siis oikeaa monitoimiainetta.

      Delete
  9. Täälläkin kissat ovat ymmärtäneet, että jouluna kuuluu syödä hyvin. samurai vahtii jokaista jääkaapin aukaisua, siellä kun piileskelee yksi savustettu kalkkuna! Lunta näköjään riittää, onkohan täälläkään noin paljon? Tsemppiä Ransulle ja Mammalle hangessa tarpomiseen, Musti taitaa vain tykätä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi Samurai, joka vahtii kalkkunaa :-D Mustikaan ei käy nyt ulkona kuin kääntymässä ja sitten tulee taas sisään vahtimaan ruokaa. Kissat tietävät!

      Delete
  10. Oi Ransu, Ransu ♥ ♥ ♥

    ReplyDelete
  11. Ihana, kun sattui noin mieluinen :) Vastaava pusutin kuoriutui myös Unnan paketista, joten siitä on lähetetty Saaripalstalle pusuja jo melkoinen määrä. Tätikissat saivat muunlaisia minttuleluja, mutta ovatpa hiipineet pariin kertaan omppua pussailemaan. Se on selvästi paras. Saas nähdä, kauanko omena kestää näitä huomionosoituksia.

    Rapsutuksia miehekkäälle manulille! Unna lähettäisi tietysti lisää pusuja, ellei olisi pökertynyt terkkujen lähetyskuvan sielukkaasta katseesta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on todella mieluinen, mutta nyt se on hukassa! Toivottavasti löytyy pian. Tai sitten se on jossain Ransun omassa jemmassa.
      Täälläkin pökerrytään Unnan ihanista kuvista säännöllisesti ♥

      Delete
  12. Hurmuri-Ransu! Meillä Putte sai joululahjaks pienen hiiren. Kierittelin sitä valeriaanassa, kyllä kelpas. Muuten se tuskin olis vilkaissutkaan koko lelua. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hyvä että keksit keinon! Tässäkin on vähän jotain normitäytettä väkevämpää ;-)

      Delete
  13. Voi tuota Ransua. Miten osaa olla ihana.
    Kissat ja koirat taitaa erota siinäkin toisistaan, että koira nauttii lumesta kuin lapset. miä leikki kun uutta lunta sataa, eikä sitä tarvi ollakuin hivenen kun siinä pitää päästä pyörimään
    Oikein antoisaa loppuvuotta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kissat eivät yleensä pidä lumesta, mutta jotkut pitävät. Musti viettää lumiriehoja, vaikka aika moni kissa ei suostu laittamaan tassuaan lumeen.
      Kiitos ja iloisia loppuvuoden päiviä sinulle ja Himmulle!

      Delete
  14. Tuo pusuvastaanotin on kyllä mainio :D Ettei vaan olisi ensimmäisessä kuvassa pusulähetys käynnissä? Näin epäilen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, pussailen niin lujasti kuin pystyn! Ja puraisen myös, tytöt tykkää kun vähän puraisee. Mammakin aina vinkaisee innosta, kun puren sen nenää! RANSU

      Delete
    2. Tuli vaan yksi ajatus... kun Ella kertoi että tätikissatkin käy pusuttumella. Ettei vaan menis mun pusut tätikissoille, hui! Jos ne on kipakoita tätejä. RANSU

      Delete
  15. Voi sun kaa, aina näitä sun kuvia kattelee niin mielellään. Kun oot niin komea härra!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, mä tiedän. Odota vaan, kun alan kohta kasvattaa talvikarvaa, sitten vasta komee oonkin! Saat sit tulla kattelemaan. RANSU

      Delete
  16. On siulla Ransu ollu varmasti mukava joulu, tuosta lumesta huolimatta.
    Hyvää Tapania teille kaikille

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, Ransu vaikuttaa tyytyväiseltä, ja Musti myös. Kiitos, hyviä pyhien jatkoa teillekin!

      Delete
  17. Moi! No hyvä ettei lahjaa tarvi vaihtaa, palauttaa eikä myydä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei tarvii, en anna sitä! Oon piilottanut sen jotta kukaan ei voi viedä sitä multa! RANSU

      Delete
  18. Voi, miten suloinen perehtyminen : ) Iiisoissa tassuissa pieni, tärkeä juttu. Hyvää joulun jatkoa sinulle Ransu ja velipojalle myös!

    ReplyDelete
  19. Voiko tyytyväisemmän näköistä kissapoikaa ollakaan. Meilläkin on ulkovessa käytössä, sisävessassa käydään vain pakottavissa tilanteissa. Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nero onkin sellainen reipas ulkoilmakissa! Ransun kanssa täytyy ottaa huomioon, että hän astui elämänsä ensimmäistä kertaa tassulla ulos vasta 5 kuukauden ikäisenä, ja jossain vaiheessa sitten vasta oppi käymään vessassa ulkona. Aika reipasta toimintaa häneltä siis asioida hangessa.
      Kiitos, teillekin oikein leppoisaa viikonloppua!

      Delete
  20. Replies
    1. On se, insinööritaitoa Tampereelta ;-)

      Delete

Kaunis kiitos kommentista!