Sunday, 11 October 2009

Päivän syysväri...Löytyy kuunlilja 'Frances Williamsilta'. Kyl se syssy täst tuleep...

Vaan niin on lauhaa. Haarapääskyt lentelee yhteysalusrannassa, niittyleinikki ja koiranputki kukkii pihalla ja syyskesä vain jatkuu. Saa nähdä miten parin päivän päästä käy kun pohjoispuhuri alkaa. Pitänee nostaa kukkia sisälle ettei kato käy.

4 comments :

 1. Itsekin ihailin viikonloppuna kissankelloja ojanpientareella; kaunis syksy on ollut. Nyt jo melkein odottaa syysmyrskyjä ja ensilunta.

  ReplyDelete
 2. Hei Maria!
  On ihanat syksyn kirkkaat päivät ja vilpoinen tunne poskella. Kunpa se lumi vain tulisikin. Lienet itsekin sen verran rannikon tuntumassa, ettei luminen joulu ole mikään itsestäänselvyys.

  ReplyDelete
 3. Jep, valkoinen, tai edes huurteinen joulu alkaa olla todellista ylellisyyttä täälläkin päin. Kylmenevää juuri lupailevat kyllä tossa kymppiuutisissa.

  Blogisi on muuten piristynyt uuden kuvan myötä. Ei sillä, etteikö se olisi pirtsakka aikaisemminkin ollut :D
  Kuvasta tulee mieleen, että talitiaset ovat parina päivänä pyrähdelleet pihapiiriirissä ja kaksi on jäänyt ullakon hiirenloukkuun :(
  Taitaa olla aika vähitellen aloittaa pikkuystävien talviruokinta.

  ReplyDelete
 4. Voi, miten surullista talitiaisten kanssa! Voi että miten turhauttavaa. Ei niiden sinne olisi tarvinnut mennä.
  Eilen näin ryppään tinttejä tutkimassa tuon keltaisen lintulaudan ympärillä (ja sen sisällä!), josko jo jotain muonaa olisi. Siitä lähti ajatus kaivaa viimesyksyinen tinttikuva, kun tuo aiempi kuva oli niin keväinen...
  Vaihtelu virkistää.
  Aloitan tänään tinttien talviruokinnan.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!