Wednesday, 21 October 2009

Halusin antaa tunnustuksen


Blogitunnustus joka toivottavasti menee näinkin perille.


Vaan ei se niin vain käykään. Tällaisen Ihq Ploki -tunnustuksen Ransu-kissan kera kumminkin tuunasin ja ajattelin sen antaa Marialle blogiin Marian koti ja puutarha. Se on tunnelmallinen, kaunis blogi ja Marialla on valokuvaamisen taito hyppysissä.

On harmi, ettei tällainen tavallinen taapero voi tehdä ja pistää blogitunnustuksia kiertämään, se on kai vain harvojen oikeus. Mutta sitten ehkä niitä kertyisi liikaa, vaan toisaalta onko kannustusta koskaan liikaa?

Muitakin ihania blogeja on, enkä niitä kaikkia edes tiedäkään. Suosikkini löytyvät linkkivinkeistä vasemmalta.

6 comments :

 1. Vähänkö hieno tunnustus, aivan sannattomaksi meinaan heittäytyä... KIITOS Saila ja Ransu tietenkin myös!!! Ja tuollaiset saatesanatkin kaupan päälle, oijoijoi (punastuu lähes)!

  Henkilökohtaisen tunnustuksen saaminen taitaakin olla harvojen ja valittujen etuoikeus ;D... laitoin tunnustuksen kumminkin heti kiertämään, sillä kiertäminenhän on niiden tehtävä!

  ReplyDelete
 2. No voi kiitos nyt Maria, se nyt oli sellainen hauska ajatus joka tuli päähän, ja oli niiin mukava antaa tuo tunnustus.
  Kuten ideat usein, tämäkin tuli yhtenä iltana nukkumaan mentyäni. Seuraavana päivänä sen sitten tein ja tehtyäni tajusin, että mitenköhän tämän saa lähetettyä...
  Kiva kun pistit heti kiertoon, jee!

  ReplyDelete
 3. Hienostihan plakaatti oli napattavissa täältä luotasi :)
  Tuo taannoinen hautuusmaajuttusi oli muuten mielenkiintoinen. Minäkin viihdyn niiden rauhoittavassa hiljaisuudessa. Matkoilla onkin mielenkiintoista poiketa ihmisten viimeisillä maanpäälisillä asuinsijoilla, tunnelma on aina jokaisessa omanlaisensa ja toisaalta niin samanlainen. Irlannista ottamasi kuva, jossa haudat oli merelle päin, oli vaikuttava. Itse kävin Irlannissa muutama vuosi sitten pikareissulla ja mieleen jäi halu tutustua saareen joskus ihan oikeasti.

  ReplyDelete
 4. Hei taas Saila! Mulla olis vastavuoroisesti sulle jotakin ojennettavaa... tunnustus, joka teettää kyllä hieman työtä! Kun kiireiltäs ehdit, käy nappaamassa se luotani. Mukavaista lauantaki-iltaa lakeuksilta :)

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 6. Heippa Maria!
  Olet pikanäppi, sama kommentti tuli kaksi kertaa...
  Olipa hauska ja haasteellinen tehtävä ja tunnustus, kiitos!

  Juu, minustakin hautausmaat on hyviä käyntikohteita. Niissä näkee paikallisia ihmisiä omissa touhuissaan ja samalla saa rentoutua ihmisvilinästä, jota monessakin lomakohteessa on. Ja sitä ainaista melua, jota omassa blogissasi kommentoit, siltä pääsee niin ihanasti rauhaan.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!