Monday, 12 September 2016

Eikä siinä vielä kaikki

Korkeasaaressa oli nähtävillä myös tiikereitä! Taustalla näkyy vähän pikkutiikeriä...

Amurintiikereilläkin on kolme pentua. Tämä vintiö yritti roikkua emon mahakarvoissa, mutta emo murahti ja häipyi.

Onneksi löytyi halukas painikaveri.

Emon luokse oli kumminkin kivoin mennä.

Lopulta kaikki kerääntyivät samaan läjään.

Isukki tarkasteli valtakuntaansa viereisessä tarhassa.


Päivän bongauksiin kuului myös uupunut leijonakuningas.


Pikkupandatkin oleilevat nykyään kissalaaksossa.

Kerrankin näin myös eurooppalaisen metsäkissan. Sekin nökötti manulien tapaan ylähyllyllä.

Lumileopardin kieli bongattu!

Ja upea häntä sekä jättipehmo-takatassu ♥

Some More
... More wild cats at Helsinki Zoo. The Siberian tigers have cubs too!

22 comments :

 1. No oho. Olet todella vieraillut suotuisaan ajankohtaan.

  ReplyDelete
 2. Ihania nuo isot kissat, tuollaisen ison kissan haluaisin, kuinkahan sen saisi kesytettyä, edes ilveksen! Se ainakin pitäisi naapureiden pojanvintiöt kurissa pahanteosta! Ja edellisen postauksen manulit, niin ihanan pehmeän näköisiä, kun niiden turkkiin saisi upotettua kädet ja paijata...No Sinun manulisi varmasti antaakin upottaa sormet masuvilloihin :D purematta/syömättä koko kättä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ilveksin näkyi, tosin edessä oli sen verran väkijoukkoa, ettei kovin läheltä. Iso otus on sekin, hui, vähän pelottaisi jos pihalla tapaisi. Varmaan pelottaisi vintiöpoikiakin!
   Ransu tässä juuri köllöttelee oikean käteni vieressä ja hiiren päällä, poski tietokoneen kulmalla varmaan tosi epämukavasti :-D Mutta siinä saa huomiota...
   Aito manuli varmaan raivostuisi, jos yrittäisi kättä turkkiin upottaa!

   Delete
  2. Kävimme petoeläinkeskuksessa katsomassa ilveksiäkin! Siellä oli joku saksalaisrouva pistänyt metelin pystyyn kun ilveksiä katseli, että kuka pöllöpää niiden hännät on typistänyt :D Asia selitettiin hänelle asiallisesti :D :D :D

   Delete
 3. Replies
  1. Joo, ja myös tuo pieni metsäkissa ♥

   Delete
 4. Voi että ♥ Kaikkea olet nähnyt! Tiikerissä on kyllä aikalailla kissaa pienestä pitäen. Ja tassut on keskiverto-kotikissan kokoiset sekä tiikerillä että lumileopardilla, siinä jos missä on tassuja kerrakseen! :-)

  Kissat ♥ Isot kissat ♥ Keskikokoiset kissat ♥ Pienet kissat ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tassuissa oli kokoa, etenkin tuolla urostiikerillä, huh - mitkä järkäleet. Kahden tavallisen kissan kokoiset oikeastaan! Ja jo tiikerinpennuilla on kissan kokoiset jättikäpälät. Kaikki kissat ♥ Kissantassut ♥

   Delete
 5. Mielelläni ottaisin tuollaisen tiikerin, mutta voisi tulla pikkaisen kiistaa työpöydällä makaamisesta. Nytkin Juuso rötköttää näppiksen vieressä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hui! Tuo urostiikeri oli niin valtava, että työpöytäni ratkeaisi :-D Siitä varmaan mahtuisi vain pää ja etutassut pöydälle (tai sen jäänteille), loppuosa eläimestä painaisi lattiaa lommolle.
   Täällä Ransu rötköttää näppiksen vieressä, tassu käynnistysnappulan päällä, toivottavasti ei paina sitä. Terkut Juusolle ♥

   Delete
 6. Replies
  1. Voi kun pääsisi halimaan, mutta se voisi jäädä viimeiseksi toiveeksi :-D

   Delete
 7. Voi, miten onnekas olet ollut, kun näit noin paljon kisuleita kerralla! <3

  ReplyDelete
 8. Nyt tuli kyllä sellainen mainos, että pakko päästä Korkeasaareen! Ensin manulit ja päälle vielä 3 tiikerin pentua ja metsäkissa, eikun Korkeasaareen!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heti sinne :-D Kannattaa käydä talviaikaan, kun vierailijoita on vähemmän, niin eläimet (etenkin pennut) saattavat oikeasti olla kiinnostuneitakin ihmisistä. Ja tietty eniten, kun alkaa hämärtää, mutta silloin saari jo menee kiinni...
   On ihanaa, että noiden uhanalaisten eläinten lisääntyminen onnistuu sentään eläintarhoissa. Jospa maailma olisi joskus niille parempi paikka ja voisi luonnonkantakin lisääntyä.

   Delete
 9. Voi mitkä kissabongaukset! Manutlit ja muut kissaperheet ovat aivan mahtavaa luonto-ohjelmaa. Kauniina syyspäivänä olisikin kiva tehdä retki Korkeasaareen.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!