Saturday, 27 February 2010

Nysse tuli


Kirjani eka satsi tuli painosta. Kyllä on kivaa, vaikka ei tätä oikein osaa ajatella erityiseksi tapahtumaksi. En miellä itseäni kirjailijaksi. Nehän on sellaisia, joita haastatellaan kirjakaupoissa ja messuilla. Emmää sellane oo!

Kirjan kirjoittaminen ja tekeminen on silti tosi kivaa, mutta se kivuus on siinä, että uskoo ja toivoo siitä olevan iloa monelle.


My first book
Cool. Great. A bit unbelievable too. I don't really see myself as someone whose books are sold in bookshops but so it seems to be. It wasn't a toy project after all, but it was pretty similar to making a magazine so didn't feel like "something special". 

15 comments :

 1. VAUTSI!!! ONNEA!!!
  Oman kirjan julkaiseminenhan on ihan mieletön juttu! Jo kansi houkuttelee ja kirjan neliömäinen muoto näyttää hyvältä. Tämä teos on hankittava!

  ReplyDelete
 2. Onneksi olkoon !!!!
  Tuon kirjan aion kyllä minäkin hankkia...näyttää niin houkuttelevalta : )

  ReplyDelete
 3. Kiitos vain Sari! Toivottavasti siitä on ammattilaisellekin iloa :-)

  ReplyDelete
 4. Onnea hirveesti! Voin vaan kuvitella, miten mahtava tunne se on kun oma kirja on valmiina kädessä!

  ReplyDelete
 5. Onnittelut kirjan julkaisemisesta! Sehän on hieno juttu. Siis eka satsi, eli kirjasarja tulossa? Ens. osa suunnittelu? Onko tilattavissa vain Oma Pihan kautta vai tuleeko myös kirjakauppoihin?

  ReplyDelete
 6. VAU! Eka vierailulla täällä ja sinä olet julkaissut kirjan! Mahtava juttu! Oikein paljon onnea ja menestystä sinulle!

  ReplyDelete
 7. Oho, onpa onnittelua tullut! Minä olen tänään vain hekumoinut tuota miesten jääkiekon pronssiottelua, oli niin jännät paikat että meinasi tulla pissit housuun (vessaan ei ehtinyt missään välissä).

  Kiitos lämpimästi kaikille. On se mieletön juttu, juu. En ehkä ole oikein sisäistänyt sitä.
  Eero, tarkoitin tuolla, että ekat 300 kpl on tulleet painosta, lisää odotellaan. Eipä nyt vielä mennä asioiden edelle ;-)
  Toistaiseksi kirjaa voi tilata vain Oma Pihan kautta, toivottavasti mahdollisimman moni kirjakauppakin ottaa myyntiin. Minä en (luojan kiitos) hoida markkinointia, vaan joku siinä parempi.

  Hei vain Sanna, täytyypä käydä käydä kurkkaamassa sinun omia sepustuksiasi, jos sellaisia löytyy. Kiitos sinullekin!

  ReplyDelete
 8. Onnea ekasta kirjasta!!!!! Tosi hienoo. Seuraava vois käsitellä vaikka kissan leikkejä!

  ReplyDelete
 9. Kiitti vaan, mamma ei nyt kerkii tulla koneelle kun se avaa mulle sardiinipurkkia.
  Seuraava kirja tulee olemaan Ransun seikkailut, poseeraukset ja elämänohjeet. Managerina mä saan määrätä. Tää kirja nyt oli päätetty siis ennen kun mä tulin kehiin.
  terveisin
  Ransu

  ReplyDelete
 10. Onneksi olkoon! Ekan oman kirjan ilmestymisen sävärit saa vain kerran, muista... seuraavat on toistoa :-)

  ReplyDelete
 11. Onneksi olkoon, upeaa! :) Kirja näyttää todella mielenkiintoiselta ja houkuttelevalta. Sitä on ollut varmasti ihana suunnitella ja tehdä. Olisi kiva kuulla projektin eri vaiheista tarkemminkin, ellet olekin jo kertonut (olen mielestäni lukenut ainakin suurimman osan blogijutuistasi, mutten muista kirjajuttuja.)

  Hmmm. Tuo kirja olisi kyllä hyvä ja hyödyllinen kevätlahja minulle itselleni. Eli voipi olla, että tilausmeiliä tulee lähiaikoina. ;)

  ReplyDelete
 12. Heippa Zepa ja Jenni!
  Kiitos onnitteluista. Mua on vähän ihmetyttänyt kun kummempia säväreitä ei ole tullut, muuta kuin että "kiva kun saatin tää projekti valmiiksi". Mää oon siis Oma Piha -lehden tekijätiimissä, joten materiaalin tuottaminen, taiton kanssa työskentely ja painoon lähettäminen on jo rutiinia. Ehkä siksi tää ei ollut niiiin ihmeellistä.
  Suurin osa kirjan luvuista on julkaistu artikkelisarjana Oma Pihassa, päivitin niitä ja kirjoitin muutaman uuden luvun kirjaa varten. Kuvamateriaalia ja suunnitelmapiirroksia on päivitetty. Tää on siis ollut pitkä prosessi, sillä jo juttusarjan alussa mietittiin, että tästä voisi sitten muutaman vuoden päästä koota kirjan. Tällaista tietokirjaa ei voisi nopeasti kirjoittaakaan, jokainen luku on vähintään muutaman viikon ellei kuukausien kelailun tulos. Mutta ehkä siksikin tää ei ollut niin ihmeellistä (?). Vähän harmittaa kun ajattelin ettänyt pitäis leijailla pilvissä!
  Toisaalta, nyt on kovalla tohinalla 1)kevään lehtien teko ja 2)puutarhamessut, joissa kirjaa pitää esitellä ja 3)yhteistyö kirjaa markkinoivien kanssa, joten ei tässä pääse oikein laakereilla lepäilemään. :-(
  Mutta siis, ihan kiva että tämä on valmis!!! Siis tosi kiva!!! Ja lämmin kiitos kaikille onnittelijoille, te saatte tämän tuntumaan hienolta!

  Kirjaa saa muuten tilattua vain Oma Pihan kautta tällä hetkellä, mä en sitä myy suoraan.

  ReplyDelete
 13. Kiitos selvityksestä, Saila! Tilasin jo pari kirjaa, toinen menee jollekin lahjaksi. :)

  Ehkä pääset pian leijailemaan pilvissä, jos a) kaikki jonottavat nimmariasi puutarhamessuilla ja b) ensimmäinen painos myydään pian loppuun. Toivotaan niin!

  ReplyDelete
 14. Haha!! :-)
  Kiitos kannustuksesta, Jenni!

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!