Sunday, 8 March 2009

Yawn - Haukotus

I'm a really scary Tigerrrr... Grrrrr..

...Ymgh... Got a hair in me mouth

3 comments :

 1. Löysin tänään jotain kautta blogiisi. Lueskelin mielenkiinnolla juttuja vuosien varsilta. Hieno blogi, ja mielenkiintoinen aihepiiri :) Hassu sattuma vieläpä, eilen katselin FST5:ltä Skärikvinnor-dokumentin, joka oli tehty lampaita saaristossa kasvattavista naisista.

  ReplyDelete
 2. Kiitos ja kiva että löysit, ja vieläpä sopivasti eilispäivän teemaa seuraillen :-). Se Skärikvinnor-dokumentti on hyvä ja sitä katsoo mielellään uudestaankin, ainakin näin saaristolaisnaisen mielestä!
  Blogini alkoi vähän niinkuin puutarha-aiheisena ja on siitä levinnyt koskemaan kaikkea mitä elämässä pyörii...
  Talojen remontoinnista olisi tarkoitus myös kirjoittaa, vaan se on hyvin hidasta. Kirjoitettavaa ei juurikaan ole, ainakaan mistään mullistavista muutoksista. Ehkäpä sekin on lohduttavaa lukijoille, kun mikään ei edisty muuten kuin matelemalla.

  ReplyDelete
 3. Remonttien edistymisen hitaus on tuttua täälläkin :) Saapa nähdä miten meidän keväällä alkava puutarharemontti alkaa edistyä. Piha on ollut ainakin kymmenisen vuotta hoitamatta, nurmikkoa ehkä on vähän leikattu. Työ alkaa kunnollisen suunnitelman teolla. Tarkoitus on vuosien kuluessa tehdä vähän kerrallaan, ja käyttää mahdollisuuksien mukaan perinnekasveja. Siksi myös tämäntapaiset blogit ovat mielenkiintoisia. Ja kun meidän suvulla vielä on pikkuruinen saari Korppoossa, niin tulen varmasti seurailemaan tätä blogia ahkerasti.

  Vielä tuosta dokumentista: Voi kun tuollaisia ohjelmia olisi enemmän - ja voi kun joku niistä aina mainitsisi etukäteen lehdessä. Nyt ihan muistaakseni Nyytäjän kolumnin ansiosta kiinnitin huomiota tuohon ohjelmaan.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!