Tuesday, 9 February 2010

Vakavaa vaihteeksi


Luin Hesarin kuukausiliitteestä mainion taiteilija Marikan Mäkelän haastattelun. Yksi asia siinä kolahti ylitse muiden.
"Taiteilija on sikaitsekäs. Aina vie voiton se tekemisen kanssa oleminen, siinä jää parisuhteet hoitamatta."

En väitä olevani taiteilija, mutta olen aina viihtynyt itsekseni puuhaillen. Vaikka en puuhailisi, niin oleillen yksin ja mietiskellen. Olen tuntenut siitä huonoa omaatuntoa, erilaisuutta ja epänormaaliutta.

En tiedä, voiko sille tehdä mitään, millainen on.
6 comments :

 1. Haa, sinäkin. Meitä taitaa olla kuitenkin aika monia valtavirrasta poikkeavia. Siis, että viihtyy yksinkin puuhaillen, tai muuten vain. Eihän siitä PITÄISI tuntea huonoa omaatuntoa eikä sille PITÄISI tarvita tehdä mitään, vaikka sellainen tuntemus saattaa olla, joskus useinkin. Vaikka elämä muokkaa ihmistä, syntymässä saatu luonne on ja pysyy. Mutta sitä en usko, että olisit sikaitsekäs, etkä edes itsekäs, ja parisuhteen "hoitamisesta" en oikein tiedä, kun se "hoituu jos hoituu" vakan ja kannen erilaisuudestakin huolimatta.

  ReplyDelete
 2. Jos tykkää, niin tykkää.
  Vaikka Elli on vähän hömppä ja pikkasen hutsu, niin tykkään siitä silti. Aina!
  Jos tykkää, niin tykkää!

  ReplyDelete
 3. Sille ei tartte teherä mitää, millaanen on! Jokaasella on omat oikkunsa ja omituusuutensa ja hyvä niin. Jokaases on myös isoo klimppi kaikkia hianoa ja komiaa, taitua ja vahavaa osaamista. Itteksensä oleelus ei oo mitää pahaa, päinvastoon. Se on terves merkki, ku pärjää ittensä kans!

  ReplyDelete
 4. Haa. Hoo.
  Jopas tuli monenmoista elämänohjetta. Eero, sinun fatalistinen "hoituu jos hoituu"-ajatuksesi on ihanan vapauttava. Näinä aikoina kun pitäisi olla täydellinen ja hoitaa kaikki: suhteet, työt, asiat, lainat, pihat ja yleensä kaikki.
  Sulo; lycka till Ellin kanssa.
  Maria: menin mykäksi ;-)

  ReplyDelete
 5. Hei onko tuo avokadosaippuakin sulla myynnissä? Voiko sun mielestä sillä ja mustikkasaippualla pestä myös hiukset? Mulla on nyt vuohenmaitosaippua käytössä, mutta sulta voisin ehkä ostaa sit seuraavan.. en oo nimittäin mustikkasaippuaan (tai avokadoon) muualla törmännyt! :)

  ReplyDelete
 6. Heippa!
  Onpa sulla tarkka näkö ;-)
  Tuo on koe-erä josta mulla taitaa olla yksi jäljellä. En ole avokadoreseptille vielä hakenut lupaa (kosmetiikanvalmistajan yleislupa mulla on, mutta jokaisella tuotteella on oltava vielä erikseen lupa), mutta voin lähettää sen näytteenä. Siinä on soseutettua avokadoa.
  Laita mulle tilausta joko nettikaupasta tai suoraan sähköpostilla saila (at) elsanlempituoli.fi ja laita osoitteesi mukaan niin pistän tulemaan myös tuon näytepalan.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!