Friday, 19 February 2010

Enhän mä mikään linssilude...

...oo. Oon kuvausassistentti. Mä autan.
Mitä sä teet siellä tuolilla seisten

Räpsi vaan, tässä mä oon ihan hyvin

Yritin ottaa kirjoista kuvia Oma Pihaan, mutta jotkut luulee että kaikki tekeminen koskee niitä.

Trying to take photographs of books with an über-social cat who thinks he is the centre of the universe...

8 comments :

 1. I've been thinking "it must be Saila's B-day" for a while, I double-cheched the date and I know I'm late, so:
  "HAPPY BELATED BIRTHDAY"!!!
  I love your photos, there are just too many to chose from: the bouncing cat, you wearing your dad's puffy trousers, the owl...
  By the way, love also that in Suomi owl is called like a chicken in Italian :)
  I should comment more often, given that I look at your blog almost daily. This winter DC looks almost as if it had been relocated in your neighborhood, we still have a thick blanket of snow, but not as nice as yours.
  Much love, and thanks for the many smiles, carlo

  ReplyDelete
 2. Mutta hei Saila, onkohan joku "syyllinen" siihen, että jotkut luulevat kaikkien tekemisten koskevan niitä? Tosi hyviä kuvia katonrajakuvakulmasta.
  Kun sinulla on siinä kuvassa tuo puutarhakirja, täytyy kertoa, kun tänään huomasin Tammisaaren Säästöpörssissä Rea Peltolan ja Vesa Koivun kirjan Puutarhan ilot, mikä valittiin v. 2005 parhaaksi puutarhakirjaksi ja hintalappu 6 euroa! Ostin sen tietenkin. Myöh. katselin netistä, että sitä saa tilata hintaan 27,95 - 33,70 euroa!

  ReplyDelete
 3. Niin olisi se nimi voinut olla se Puutarhan ilotkin, mutta oikeasti Puutarhurin ilot!

  ReplyDelete
 4. Hei Eero! Se on kiva kirja, ja hyviä muitakin kirjoja tuolta työparilta on ilmestynyt, mitä vanhemmaksi mennään sitä tanakampaa asiaa, niin se kai menee!

  Hi Carlo!!! Yes I hadn't made the connection pöllö - pollo, indeed that's amazing. These must be closely related languages: matto meaning mad in Italian and rug in Finnish. The same thing, eh?
  Thanks thanks, I don't mind as I know I'm always late with birthdays and everything alike. Have I wished you a Happy Birthday yet? For last year, that is?

  ReplyDelete
 5. Suloinen linssilude : )
  Ja kuka sitä nyt tuolilla seisoskelee, kaikkihan sitä tulisi ihmettelemään !

  ReplyDelete
 6. No jo, kyllä tuossa Eeron sanomassa on perää: osasyyllinen seisoo tuolilla. Kyllä kai Ransu olisi jo lopettanut huomionkerjuun jos sitä ei ikinä saisi. Ja kaikkea omituista pitää tarkastella, kuten Sari sanot!

  ReplyDelete
 7. Jotkut luulee, että kaikki tekeminen koskee niitä. Totta - yleensä ne luulijat ovat kissoja. :) Meillä huomattiin viikonloppuna, että kissat eivät enää edes odota, että rakennusmitalla aletaan mitata: jo pelkkä mitan esiin ottaminen aiheuttaa kiljumista ja hyppimistä, kun ovat oppineet, että kohta saadaan häiritä mittaamista.

  Tai siis auttaa mittaamisessa. On se ihana, että maailmassa on niin positiivisia tyyppejä, että niitä kiinnostaa kaikki ja osallistuvat auliisti ja innokkaasti aivan kaikkeen. Ja sinulla on kyllä todella kaunis ja vetoava kuvausassistentti!

  ReplyDelete
 8. Hei Jenni! :-D Todella, voi vain kuvitella sen riemun kun mitta otetaan teillä esiin.
  Elämä on aika ihanaa ja naurattavaa hassun kissan kanssa. Ja onhan Ransussa tosiaan maailmanluokan tähden ainesta ;-)

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!