Sunday, 26 June 2011

Rankkaa taas

Kun lämpötila menee yli kahdenkymmenen asteen, on Ransun mielestä liian kuuma. Tämä kuva on viime kesän helteiltä. Nyt ei sentään ole niin kuuma, mutta liian kuuma kuitenkin, Ransun mielestä.

Huh huh. Kyl tää on niin rankkaa.

Nyt kun äitini on kylässä, on minulla ja kissoilla peti keittiössä, oikeastaan Anne-muurarin paikassa, sillä hän on viikon lomalla. Ransu rentoutuu parhaillaankin siinä.

Ransu dislikes heat. He sleeps all day and is ready for action as the evening comes. Night doesn't really fall now at midsummer.

Ulos jaksetaan mennä vasta illan tullen sään viilennyttyä. Eipä ihme jos on kuuma, noilla untuvahousuilla! ♡ Mahtavat lökäpöksyt Ransu onkin kasvattanut täksi kesäksi.
Moi tytöt! Mitä pidätte mun kesäpehva-lookista?

Jotkut jaksavat touhuta kesäkuumallakin. Kultakuoriainen 'Bowl of Beauty' -pionin kukassa.

22 comments :

 1. Ransyu on kyllä taas niin houkuttelevan näköinen karvamasunsa kanssa, että ei voi muuta kun kadehtia sua, joka voi tulollaista kisua pörhötellä! Ihana tuo pionin kuva, upea väritys ja kerroksellisuus.

  ReplyDelete
 2. Oi Ransu, sun kesäpehva on oikea herkkupeppu! Ja Musti on NIIIIIN komea, kerro terveisiä veljellesi pantterille!

  ReplyDelete
 3. Herkkupeppu tuhisee edelleen sängyllä :-) Eikä edes herää jos masu-untuvia menee pörröttämään. Vähän vaan venyttelee.
  Pantteri ulkoilee reippaana kuten aina. Kerrotaan terveiset!

  ReplyDelete
 4. Onhan se ihan mahottoman rankkaa olla komee, kun on kerran niin kuumakin :)

  ReplyDelete
 5. Niinpä muuten, ihan totta! :-D

  ReplyDelete
 6. Ransu, miten oletkaan suloinen karvamasuinesi ja lökäpöksyinesi ;)
  Rapsutuksia...

  ReplyDelete
 7. Rapsutukset otetaan tyytyväisenä ynisten vastaan :-)

  ReplyDelete
 8. Hei Ranttali, kiihkeet villapöksyt! Saattaa tosiaan olla aika kuumat kesällä :-D

  ReplyDelete
 9. On sillä Ransulla aika mahtavat pussihousut! Ja tuossa viileessä tepastelukuvassa häntä on mahtava, kuin viuhka. Sillähän voisi vaikka leyhytellä. (Ehkä se olis Ransusta liian neitimäistä.) Rapsutuksia Ransulla ja myös Mustille, kraps, kraps!

  ReplyDelete
 10. Naukulan Mamma; Niinpä :-D Arvaa kuinka monta kertaa päivässä tämä mamma sanoo oi voi ja tunkee nenänsä Ransun masuvilloihin (ei sentään pehvaan :-D) Se vaan on niin i-h-a-n-a - eikä edes pahastu moisesta.

  Musta; :-DDD

  Paula; Ransu viuhtoo häntää mutta sillä on ehkä muita merkityksiä, kissamaisia merkityksiä. Saalistusta, leikkiä, ärtymystä, huomion herättämistä kenties? Tai mistä sen tietää?

  ReplyDelete
 11. Mahtavat pökät todella!! Lämmittää vastaavasti hyvin talvella?

  Mun vaihtariveli Antalyasta, etelä-Turkista ajeluttaa persialaiskissansa kesäisin lähes karvattomaksi vartalosta. Näyttää aika julmalta, mutta kun lämpöä on viikkotolkulla se n. 40 astetta niin enkä se ratkaisu on kuitenkin ihan kissaystävällinen ;)

  Valtavan kaunis tuo pioni! Suunnittelen juuri istuttavani ekat pionini loppukesästä...

  ReplyDelete
 12. Ei ihme että hiostaa, villahousut jalassa;)

  ReplyDelete
 13. Tosi stylet haaremihousut! Voin kyl auttaa tossa nukkumisessa ja kellottelussa, jos käy sulle yksin liian raskaaks? *pusku*

  Terkuin Unna Tuutikki

  ReplyDelete
 14. Inka; Varmaan lämmittää talvella, mutta Ransu ei kyllä pidä pakkasistakaan. Syystä, jota en ymmärrä - noilla karvoilla! Karvojen ajelu on varmaan kuumissa maissa erittäinkin eläinystävällistä varsinkin pitkäkarvaisille karvaturreille. Persialaisilla on vielä pidemmät karvat kuin norjalaisilla.

  Pioni; Niinpä! Vaikka olen tavannut italialaisia maanviljelijöitä, jotka vannovat villakalsareiden nimeen kesähelteillä :-D

  Unna Tuutikki-neito!
  Ooh, kurrrnau! Mulle tulee kyl äkkiä kuuma siinä kyljessä. Siis jos sulla on yhtä lämmin kylki kun mammalla ja Mustilla. Mutta kerrrnaasti kellahtaisin sun viereen ekaks kymmeneks sekunniks ennen kun täytyy kääntyä kauemmas!
  Pusku!
  RANSU

  ReplyDelete
 15. Hui kauhea, kun meillekin tuli hiki, kun katsottiin sun rankkaa päivätouhuilua.. huhhuh!

  Ihana pioni!

  ReplyDelete
 16. Voihan kesäpehva mikä Ransulainen :) Ihana pioni! Mulla kävi vähän hullusti noiden pionien kanssa. No, eihän ne nyt ole kui muutaman vuoden ne vanhimmat ja uusin on tänä kesänä laitetty. 'Sarah Bernhardtit' kukkivat viime vuonna ekaa kertaa, tai no, toinen ei muistaakseni kukkinut, se onkin vähän surkeampi. Nyt kun eilen tarkastelin pioneja lähemmin, niin joissain lehtihangoissa näkyy pienenpienet nuput, mutta ne ovat homehtuneet :/ Tänä vuonna nautiskellaan siis toisten kuvista tätä kukkaloistoa :)

  ReplyDelete
 17. No pitäähän sitä kunnon pöksyt olla jalassa, oli kesä tai ei...komeat on.
  Nuo kultakuoriaiset on ihania, meilläkin muutama lentelee silloin tällöin.

  Kiitti ihanasta paketista, kaikki oli oikein mieleisiä. Pitää mennä kohta taas kattoon, mulla on pari juttua mitä pitäs vielä tilata.

  Mukavaa viikon jatkoa niin ja aurinkosta.

  ReplyDelete
 18. Viivi; Huh, anteeksi, ei ollut tarkoitus aiheuttaa hikeä lukijoidenkin otsalle ;-D

  Tiina; Pioneilla menee tosiaan se muutama vuosi. Mutta nuppujen homehtuminen, voi ei!!! Olen huomannut, että ne pionit, joille olen istutusvaiheessa laittanut käymäläkompostia, voivat paljon paremmin heti ja vuosienkin päästä kuin ne, jotka saivat vain tavallista multaa - pionit tarvitsevat kai voimakasta maata. Eli jos teiltä vaan löytyy hyyskä niin siitä pioneille!

  Tuija; Kiva että tuli perille! Ne köynnöstuet ovat minustakin niin kauniita :-)

  ReplyDelete
 19. Ihana karvatassu ja voi, miten upea pioni!

  ReplyDelete
 20. Ruskallakin on tapana viuhtoa häntää, ja silläkin on kyllä ihan kissamaisia tarkoituksia, ei mitään hienostelua tai neitimäistä. En ole ennen nähnytkään tällaista hännänviuhtojaa, oikeastaan se paukuttaa häntäänsä esim. pöytää tai ikkunalautaa vasten.

  ReplyDelete
 21. Taina; 'Bowl of Beauty' on minusta yksi kauneimmista pioneista ikinä :-)

  Paula; Ruska taitaakin olla samanlainen viuhtoja kuin Ransu ja edesmennyt Viljoni. Molemmat tempo(i)vat häntäänsä oikein vimmatusti. Kuvittelin, että ehkä se johtuu pitkäkarvaisuudesta: että kissa ehkä tajuaa häntänsä olevan tavanomaistakin tehokkaampi ilmaisukeino. Mutta jos Ruskakin, niin ehkä se hatara teoria ei pidäkään paikkaansa ;-)

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!