Saturday, 14 November 2009

Trois couleurs

Bleu, Blanc, Rouge dans ma maison



Mustan kissan sininen hetki
Le moment bleu d'un chat noir


Valkoinen joulunodotus keittiössä
Blanc dans la cuisine


Olohuoneen punainen syleily
Le salon rouge (comme si j'en avais plusieurs!)

5 comments :

 1. Oih, kauniit kuvat ja kauniit värit: sininen, valkoinen ja punainen. Ja tuota ranskaakin... (muuttuu ruudun tällä puolella vihertäväksi)! Joku kolme väriä-trilogia tuli mieleen; en ole kyllä kyseisiä elokuvia nähnyt.
  Amarylis on muuten erityisen kaunis kukka, kuuluu jouluuni, vaikka viime vuonna en sitä hankkinut. Tänä vuonna varmasti taas, kuvasi innoittamana!

  ReplyDelete
 2. Juu, voin tässä pikkuisen mainostaakin; pikkukukkainen valkoinen amaryllis, jonka kukkien terälehtien reunoilla hienonhienolti punertaa, tuli lahjana Plantagenilta. Se oli ihan vaan nimeltään miniamaryllis, eiköhän sillä nimikkeellä löydy. On kiva olla lehtialalla, kun saa välillä noita korruptiokappaleita!
  Vaikka en kyllä mainosta mitään, paitsi jos jokin tuote on osoittautunut erityisen hyväksi niin sitten pitää jakaa tietoa jollakin lailla.
  Se Kieslowskin kolmen värin trilogia on minusta hieno, Punainen on yksi hienoimmista elokuvista joita olen nähnyt - mutta sitä ennen pitää nähdä Sininen ja Valkoinen! Eläkä sie tuosta kielestä viherry, ei ole syytä. Meillä kaikilla on asioita joita olemme elämän aikana oppineet jostain syystä. Kullakin omansa.

  ReplyDelete
 3. Elokuvista vielä... tulivat telkusta jossain vaiheessa ja piti katsomani, mutta väliin jäivät. Höh. No nyt siis tiedän, että ovat katsomisen arvoista kamaa; etsin jostain käsiini! Seksikkäät soffat, hih :D, totta tosiaan!

  ReplyDelete
 4. Hei Maria!
  Enhän minä tiedä, tykkäätkö sinä samoista leffoista kuin minä, vaikka meillä onkin samanlainen sisustusmaku ;-)
  Kyllä ne klassikot aina tulevat telkusta uudestaan ja uudestaan.

  ReplyDelete
 5. Totta! Mutta sama maku sisustuksessa voi enteillä samaa makua elokuvienkin suhteen... tai sitten ei! Kerron, tykkäsinkö, sitten joskus, kun olen kyseiset leffat nähnyt ;)

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!